TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPad Pro lige på trapperne

Salgsstart om godt en uge.

forfatter
Publiceret 03/11/2015 - 18:40

Det er det amerikanske websted 9to5mac.com, som citerer “adskillige kilder”, der altså har oplyst, at Apples nye kæmpe-tablet med 12,9” skærm, iPad Pro, vil blive tilgængelig både online og i fysiske butikker fra onsdag den 11. november.

Også Apple Pencil og Smart Keyboard kommer til salg i næste uge. Foto: Apple
Også Apple Pencil og Smart Keyboard kommer til salg i næste uge. Foto: Apple

Også diverse tilbehør som Apple Pencil og Smart Keyboard får salgsstart samme dag.

iPad Pro kun med Wi-Fi og 32 GB lager vil koste USD 799, mens modellen med 128 GB lager og både Wi-Fi og 4G/LTE vil komme til at koste over USD 1.000 svarende til rundt regnet 7.000 kroner.

Bemærk at disse rygter alle drejer sig om en evt. salgsstart i USA. Om Danmark vil være med i den første bølge af lande, hvor iPad Pro bliver lanceret, er tvivlsomt.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend