I morgen kommer den første Microsoft-mobil

Nokia er død, men Lumia lever. Første mobil fra Seattle-firmaet bliver en budget-smartphone.

Nokia Lumia 830 og Lumia 735 var de sidste smartphones, der fik lov til at bære Nokia-navnet efter Microsofts overtagelse af det finske firmas mobildivision. Telefonerne blev lanceret i begyndelsen af september i forbindelse med IFA-messen i Berlin, men nu er Microsoft allerede klar igen med en ny Lumia-mobil. Det teaser firmaet på dets Lumia-blog. Og i den video, du kan se herunder.

Imidlertid er både nogle billeder og et par specifikationer blevet lækket (naturligvis på en kinesisk hjemmeside) inden lanceringen, som skal finde sted i morgen.

Den nye Lumia kommer således til at ligne Lumia 830 for så vidt angår størrelsen, mens opløsningen bliver qHD, hvilket svarer til 960 x 540 pixel. Den kommer med HSPA+, men tilsyneladende uden 4G/LTE. Skærmen bliver på 5” (hvilket kunne tyde på en knap så god billedkvalitet, hvis rygtet om skærmopløsningen holder stik), den får et kamera på 5 MP samt 1 gigabyte ram og en Snapdragon processor på 1,2 GHz.

Baseret på specifikationerne er vi ret sikre på, at den første Microsoft Lumia smartphone bliver en budget-mobil i samme kategori som Nokia Lumia 530.

Les videre
Exit mobile version