TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hurtigste opladning nogensinde

Mellemprismobilen Moto g60s lover større batteri og superhurtig opladning.

forfatter
Publiceret 18/08/2021 - 14:17

Angsten for at mobilen løber tør for strøm i utide burde være manet i jorden med Motorolas nye mellemprismobil, Moto g60s. Ikke blot har den et umanerlig stort batteri på hele 5000 mAh; den kan også genoplades på rekordtid. Den nye “TurboPower 50” opladning giver 12 timers strøm på kun 12 minutter.

Den 6,8 tommer store FHD+ -skærm har en opdatringshastighed på 120 Hz opdateringshastighed, og Moto g60s er drevet af en MediaTek Helio G95-processor. Der er 6 GB RAM om bord og 128 GB lagerplads, der kan udvides med op til 1 TB på microSD-kort.

Der er fire kameraer. Hovedsensoren på 64 MP er udstyret med Quad Pixel-teknologi, der fire gange mere lys ind. Night Vision-tilstanden lover klarhed og præcise farver i mørke, og der er en dybdesensor til bokeh-effekter. Der er et ultravidvinkelobjektiv med en billedvinkel på 118º, samt et makroobjektiv.

Der er en fuld kamerara-rig på Moto g60s. (Foto: Motorola)

Hvis man gerne vil være hovedperson i sin egen film, har Moto g60s også en dual capture-tilstand, hvor selfiekameraet og det normale kamera bliver fanget på samme skærm.

Tilgængelighed og pris
Moto g60s kan købes fra 31. august til en vejledende pris på 2199 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend