Nyhed

Hurtigste opladning nogensinde

Mellemprismobilen Moto g60s lover større batteri og superhurtig opladning.
forfatter

Angsten for at mobilen løber tør for strøm i utide burde være manet i jorden med Motorolas nye mellemprismobil, Moto g60s. Ikke blot har den et umanerlig stort batteri på hele 5000 mAh; den kan også genoplades på rekordtid. Den nye “TurboPower 50” opladning giver 12 timers strøm på kun 12 minutter.

Den 6,8 tommer store FHD+ -skærm har en opdatringshastighed på 120 Hz opdateringshastighed, og Moto g60s er drevet af en MediaTek Helio G95-processor. Der er 6 GB RAM om bord og 128 GB lagerplads, der kan udvides med op til 1 TB på microSD-kort.

Der er fire kameraer. Hovedsensoren på 64 MP er udstyret med Quad Pixel-teknologi, der fire gange mere lys ind. Night Vision-tilstanden lover klarhed og præcise farver i mørke, og der er en dybdesensor til bokeh-effekter. Der er et ultravidvinkelobjektiv med en billedvinkel på 118º, samt et makroobjektiv.

Der er en fuld kamerara-rig på Moto g60s. (Foto: Motorola)

Hvis man gerne vil være hovedperson i sin egen film, har Moto g60s også en dual capture-tilstand, hvor selfiekameraet og det normale kamera bliver fanget på samme skærm.

Tilgængelighed og pris
Moto g60s kan købes fra 31. august til en vejledende pris på 2199 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.