Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

HTC prøver igen

Ny mellemklasse-model på vej fra tidligere mobil-gigant.

Skrevet af / 18/12/2015 - 20:32
HTC prøver igen

Samsung har ikke altid været altdominerende på Android-markedet. Engang var det HTC, som styrede showet med lækre mobiler som HTC Legend og HTC Desire. Men den tid er forbi, og i øjeblikket kæmper den taiwanesiske mobil-producent for sin overlevelse. Man prøver at lancere nye modeller, som skal passe bedre til forbrugernes efterspørgsel, og det første eksempel herpå var iPhone-klonen HTC One A9, som vi har testet her.

HTC One X9
HTC One X9

Og nu tyder alt på, at HTC er på vej med endnu en One-model. HTC One X9 skal den hedde, og en masse officielle pressebilleder er allerede blevet lækket på internettet. Det skriver 9to5Google.com, der igen citerer kinesiske iMobile, der har bragt en nærmest absurd dybdegående artikel om One X9.

388981_7dbcf

I første omgang skal telefonen lanceres i Kina, hvor den skal afløse de meget plastic-agtige Desire-modeller, og hvis det holder stik, så giver HTC mellemklassen en pæn opgradering, for One X9 skal ligesom One A9 komme med med metal-krop suppleret med plastic til portene og som ramme omkring kameraet.

(Foto: iMobile)
(Foto: iMobile)

iMobile har også fået fingre i en video af One X9 (som du kan se herunder) samt den kommende mobils specifikationer. Angiveligt får den 5,5” Full HD-skærm, otte-kernet 64-bit MediaTek Helio X10-processor, 2 eller 3 GB RAM, 13 MP kamera med 4K-video, 16 GB lager og 3000 mAh batteri.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top