TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

HMD Global introducerer Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G

To nye feature phones med indbygget WhatsApp og 4G.

forfatter
Publiceret 12/11/2020 - 16:10

Har du brug for en digital detox – en pause fra dit smartphone? Eller skal dit barn have sin første mobiltelefon? Så mener HMD Global, at du bør overveje at investere i en af firmaets nye retro-mobiler, der netop er blevet officielt lanceret.

Vi skrev om de nye retro-mobiler for godt en uge siden, og nu er rygterne altså blevet bekræftet, ligesom vi nu kender alle detaljer, herunder priser, om de to telefoner.

Både Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G er inspireret af velkendte Nokia-klassikere, men byder samtidig på moderne funktioner såsom WhatsApp og 4G-tilslutning.

Med adgang til KaiStore kan man hente apps som Facebook, YouTube og Google Maps, og man kan hurtigt søge eller få vejvisning med den indbyggede Google Assistent.

Nokia 6300 4G koster 499 kroner. (Foto: HMD Global)

Nokia 6300 4G

Den nye Nokia 6300 4G er inspireret af den originale Nokia 6300 og byder på moderne funktioner samlet i en klassisk mobiltelefon i lommeformat.

Mobilen har således WhatsApp, 4G-tilslutning samt mulighederne for at blandt andet se YouTube og omdanne telefonen til et WiFi-hotspot.

Med KaiOS er Nokia 6300 4G optimeret til at fungere på den batterivenlige Qualcomm Snapdragon 210-processor, skriver HMD Global i sin pressemeddelelse.

Nokia 8000 4G koster 699 kroner. (Foto: HMD Global)

Nokia 8000 4G

Indhyllet i en glasagtig skal og med en metallisk kromkant kommer Nokia 8000 4G i fire forskellige ædelstensinspirerede farver: Onyx, Opal, Citrine og Topaz.

Med en 2,8 tommer skærm kan man let læse sine chats og se sine videoer, og man skal ikke gå og bekymre sig for telefonens helbred: Det stærke polykarbonat-ydre er hårdført og kan holde til dagens udfordringer, lover HMD Global.

Pris og tilgængelighed

Nokia 6300 4G er snart tilgængelig i Danmark med en vejledende pris på 499 kroner.

Nokia 8000 4G er snart tilgængelig i Danmark med en vejledende pris på 699 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend