SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

HMD Global introducerer Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G

To nye feature phones med indbygget WhatsApp og 4G.

Har du brug for en digital detox – en pause fra dit smartphone? Eller skal dit barn have sin første mobiltelefon? Så mener HMD Global, at du bør overveje at investere i en af firmaets nye retro-mobiler, der netop er blevet officielt lanceret.

Vi skrev om de nye retro-mobiler for godt en uge siden, og nu er rygterne altså blevet bekræftet, ligesom vi nu kender alle detaljer, herunder priser, om de to telefoner.

Både Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G er inspireret af velkendte Nokia-klassikere, men byder samtidig på moderne funktioner såsom WhatsApp og 4G-tilslutning.

Med adgang til KaiStore kan man hente apps som Facebook, YouTube og Google Maps, og man kan hurtigt søge eller få vejvisning med den indbyggede Google Assistent.

Nokia 6300 4G koster 499 kroner. (Foto: HMD Global)

Nokia 6300 4G

Den nye Nokia 6300 4G er inspireret af den originale Nokia 6300 og byder på moderne funktioner samlet i en klassisk mobiltelefon i lommeformat.

Mobilen har således WhatsApp, 4G-tilslutning samt mulighederne for at blandt andet se YouTube og omdanne telefonen til et WiFi-hotspot.

Med KaiOS er Nokia 6300 4G optimeret til at fungere på den batterivenlige Qualcomm Snapdragon 210-processor, skriver HMD Global i sin pressemeddelelse.

Nokia 8000 4G koster 699 kroner. (Foto: HMD Global)

Nokia 8000 4G

Indhyllet i en glasagtig skal og med en metallisk kromkant kommer Nokia 8000 4G i fire forskellige ædelstensinspirerede farver: Onyx, Opal, Citrine og Topaz.

Med en 2,8 tommer skærm kan man let læse sine chats og se sine videoer, og man skal ikke gå og bekymre sig for telefonens helbred: Det stærke polykarbonat-ydre er hårdført og kan holde til dagens udfordringer, lover HMD Global.

Pris og tilgængelighed

Nokia 6300 4G er snart tilgængelig i Danmark med en vejledende pris på 499 kroner.

Nokia 8000 4G er snart tilgængelig i Danmark med en vejledende pris på 699 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Serien består af seks episoder og er baseret på den anmelderroste podcast Equinox 1985 af Tea Lindeburg og har blandt andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
  Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!
  Ny specialmodel henter dele fra øverste hylde.
  De nye RHA TrueControl ANC lader dig vælge, hvor meget støjreduktion og EQ du vil have.
  Nedtællingen til Black Friday er begyndt. Her er de TV’er, vi anbefaler at have i kikkerten!
  Det professionelle Sony FX6 kombinerer det bedste fra deres spejlløse systemkameraer med det bedste inden for 4K-cinematografi.
  Logitech har netop udsendt, hvad de hævder er “verdens letteste trådløse gaming-mus til e-sport”.
  Forstærkere behøver ikke altid at være sorte – se bare her.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma

  Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris 9499 kr Fantastisk tablet til både underholdning og produktivitet

  reMarkable 2

  Vejl.pris 3380 kr Digital notesblok
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.