TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Huaweis næste topmodel

Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.

forfatter
Publiceret 04/08/2020 - 14:09

Huawei Mate 30-serien blev aldrig lanceret i Danmark. Efter den amerikanske boykot af den kinesiske mobilproducent, der betød at Huaweis mobiler måtte undvære Googles apps og tjenester, var Mate 30-mobilerne de første, som skulle klare sig helt uden Google.

Og det var for tidligt, mente Huawei i Danmark sidst efterår, som i stedet lancerede Huawei Nova 5T for at have et nyt produkt klar til julehandlen.

Men i år tog Huawei springet og lancerede P40-serien, som kom med AppGallery og Huawei Mobile Services i stedet for Googles økosystem. og derfor er der god grund til at forvente, at også mobilerne i den kommende Mate 40-serie vil finde vej til de danske butikker.

Læs også Farvel og tak, Huawei AppGallery giver ikke brugerne den oplevelse, de forventer. Alternative app-butikker er ikke en løsning. Fraværet af Google betyder et farvel til Huawei på det danske marked.

Lækkede illustrationer viser nyt design

Men så længe behøver vi ikke at vente for at se, hvordan de to mobiler i den kommende Mate 40-serie – Huawei Mate 40 og Huawei Mate 40 Pro – kommer til at se ud.

Takket være den kendte Twitter-bruger Steve Hemmerstoffer, også kendt som @OnLeaks, har de første lækkede computer-illustrationer, som viser Mate 40-serien, allerede fundet vej til internettet.

Illustrationerne viser de kommende Android-smartphones fra alle sider, og der er mange ligheder med Mate 30-serien, men også nogle afgørende forskelle.

F.eks. er den lille notch øverst på skærmen fra Mate 30-serien udskiftet med et aflangt udstanset hul i Mate 40-serien, og det cirkulære kameramodul på bagsiden af de to kommende smartphones er mere fremtrædende, end det var på forgængerne.

Huawei Mate 40 kommer angiveligt med en skærm på 6,4″, mens Mate 40 Pro får en skærm på 6,7″.

De lækkede billeder kan du se i galleriet herunder:

HUAWEI-MATE40-01 HUAWEI-MATE40-02 HUAWEI-MATE40-5K-1 HUAWEI-MATE40-09 HUAWEI-MATE40-011
<
>
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend