Nyhed

Her er Huaweis næste topmodel

Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
forfatter

Huawei Mate 30-serien blev aldrig lanceret i Danmark. Efter den amerikanske boykot af den kinesiske mobilproducent, der betød at Huaweis mobiler måtte undvære Googles apps og tjenester, var Mate 30-mobilerne de første, som skulle klare sig helt uden Google.

Og det var for tidligt, mente Huawei i Danmark sidst efterår, som i stedet lancerede Huawei Nova 5T for at have et nyt produkt klar til julehandlen.

Men i år tog Huawei springet og lancerede P40-serien, som kom med AppGallery og Huawei Mobile Services i stedet for Googles økosystem. og derfor er der god grund til at forvente, at også mobilerne i den kommende Mate 40-serie vil finde vej til de danske butikker.

Farvel og tak, Huawei AppGallery giver ikke brugerne den oplevelse, de forventer. Alternative app-butikker er ikke en løsning. Fraværet af Google betyder et farvel til Huawei på det danske marked.

Lækkede illustrationer viser nyt design

Men så længe behøver vi ikke at vente for at se, hvordan de to mobiler i den kommende Mate 40-serie – Huawei Mate 40 og Huawei Mate 40 Pro – kommer til at se ud.

Takket være den kendte Twitter-bruger Steve Hemmerstoffer, også kendt som @OnLeaks, har de første lækkede computer-illustrationer, som viser Mate 40-serien, allerede fundet vej til internettet.

Illustrationerne viser de kommende Android-smartphones fra alle sider, og der er mange ligheder med Mate 30-serien, men også nogle afgørende forskelle.

F.eks. er den lille notch øverst på skærmen fra Mate 30-serien udskiftet med et aflangt udstanset hul i Mate 40-serien, og det cirkulære kameramodul på bagsiden af de to kommende smartphones er mere fremtrædende, end det var på forgængerne.

Huawei Mate 40 kommer angiveligt med en skærm på 6,4″, mens Mate 40 Pro får en skærm på 6,7″.

De lækkede billeder kan du se i galleriet herunder:

HUAWEI-MATE40-01 HUAWEI-MATE40-02 HUAWEI-MATE40-5K-1 HUAWEI-MATE40-09 HUAWEI-MATE40-011
<
>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.