TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er Google Nexus 4

Engelske Carphone Warehouse tilbyder allerede nu sine kunder at forudbestille den næste Google Nexus-telefon, som ellers først bliver lanceret den 29. oktober.

forfatter
Publiceret 25/10/2012 - 13:55

Om det er med vilje eller en ommer tør vi ikke gisne om, men selvom Google først på mandag den 29. oktober ved en stor anlagt Android-event agter at præsentere version 4.2 af det mobile styresystem samt den næste i rækken af Google Nexus smartphones, så har en engelsk forretning, Carphone Warehouse, der sælger mobiltelefoner, allerede nu taget bladet for munden. På deres hjemmeside kan man nemlig forudbestille Google Nexus 4 med Android 4.2 med levering til 30. oktober, og på bestillingssiden står også samtlige specifikationer om den kommende smartphone til at læse.

Nexus 4 fremstilles af LG, hvilket en indisk LG-medarbejder – nemlig Amit Gujral, som er chef for LG’s mobildivision i Indien – kom til at afsløre for et par dage siden, og med lækagen fra England er samtlige detaljer om Nexus 4 altså afsløret flere dage før den officielle lancering på mandag. Det er åbenbart ikke kun Apple, der har svært ved at holde på hemmelighederne…

Hvorom alting er, så er her alt, hvad vi ved om Googles Nexus 4 smartphone:

 • 4.7″-skærm (1280 x 768)
 • Snapdragon S4 1.5GHz quad-core processor
 • NFC
 • 8 GB lager
 • Quad-band
 • 2 GB RAM
 • A-GPS
 • Android 4.2 (Jelly Bean)
 • 8 MP kamera samt front-kamera på 1,3 MP
 • Mål: 68.7 x 133.9 x 9.1 mm
 • Vægt: 139 gram
 • Batteri: 2100 mAh

Herudover kan vi på Carphone Warehouse-hjemmesiden læse os til, at Nexus 4 får den nye Google Now-funktionalitet samt Gesture Typing, som lader brugeren trække fingeren fra bogstav til bogstav, hvilket skulle gøre det hurtigere at skrive på telefonen.

Prisen er heller ingen hemmelighed. 389,95 britiske pund kommer Nexus 4 til at koste uden SIM-kort, hvilket svarer til en dansk pris på 3.615 kroner.

Dette er angiveligt et skærmbillede fra Carphone Warehouse's lagersystem, hvoraf prisen på Nexus 4 tydeligt fremgår i bunden af billedet.

Kilde: The Verge

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend