Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er Google Nexus 4

Engelske Carphone Warehouse tilbyder allerede nu sine kunder at forudbestille den næste Google Nexus-telefon, som ellers først bliver lanceret den 29. oktober.

Skrevet af / 25/10/2012 - 13:55
Her er Google Nexus 4

Om det er med vilje eller en ommer tør vi ikke gisne om, men selvom Google først på mandag den 29. oktober ved en stor anlagt Android-event agter at præsentere version 4.2 af det mobile styresystem samt den næste i rækken af Google Nexus smartphones, så har en engelsk forretning, Carphone Warehouse, der sælger mobiltelefoner, allerede nu taget bladet for munden. På deres hjemmeside kan man nemlig forudbestille Google Nexus 4 med Android 4.2 med levering til 30. oktober, og på bestillingssiden står også samtlige specifikationer om den kommende smartphone til at læse.

Nexus 4 fremstilles af LG, hvilket en indisk LG-medarbejder – nemlig Amit Gujral, som er chef for LG’s mobildivision i Indien – kom til at afsløre for et par dage siden, og med lækagen fra England er samtlige detaljer om Nexus 4 altså afsløret flere dage før den officielle lancering på mandag. Det er åbenbart ikke kun Apple, der har svært ved at holde på hemmelighederne…

Hvorom alting er, så er her alt, hvad vi ved om Googles Nexus 4 smartphone:

  • 4.7″-skærm (1280 x 768)
  • Snapdragon S4 1.5GHz quad-core processor
  • NFC
  • 8 GB lager
  • Quad-band
  • 2 GB RAM
  • A-GPS
  • Android 4.2 (Jelly Bean)
  • 8 MP kamera samt front-kamera på 1,3 MP
  • Mål: 68.7 x 133.9 x 9.1 mm
  • Vægt: 139 gram
  • Batteri: 2100 mAh

Herudover kan vi på Carphone Warehouse-hjemmesiden læse os til, at Nexus 4 får den nye Google Now-funktionalitet samt Gesture Typing, som lader brugeren trække fingeren fra bogstav til bogstav, hvilket skulle gøre det hurtigere at skrive på telefonen.

Prisen er heller ingen hemmelighed. 389,95 britiske pund kommer Nexus 4 til at koste uden SIM-kort, hvilket svarer til en dansk pris på 3.615 kroner.

Dette er angiveligt et skærmbillede fra Carphone Warehouse's lagersystem, hvoraf prisen på Nexus 4 tydeligt fremgår i bunden af billedet.

Kilde: The Verge

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top