Nyhed

Handsker til touch-skærme

Brug mobilen uden at fryse om fingrene.

(Foto: Producent)

I det tidlige forår er handsker og vanter som regel stadig en del af påklædningen. Mujjo, som laver nogle af de fineste smartphone-covers vi har set, laver også handsker. Af den type, der virker på touch-skærme.

De er lavet med flere lag af Thinsulate og er relativt tynde, men de holder godt på varmen, medmindre det er meget koldt. Pasformen er bedre end på mange andre handsker, vi har prøvet, og der er lidt stræk i stoffet, så de sidder godt på hænderne.

(Foto: Lasse Svendsen)

På indersiden har de klæbende felter af silikone langs tommelfingeren og på alle fingrene, så mobilen ikke glider ud af hænderne. For Thinsulate er et meget glat materiale, og de er derfor ikke så velegnede til bilkørsel.

Men til touch-skærme fungerer de glimrende. Den afrundede dup på fingrene med metaltråde i stoffet gør det nemt at indtaste password, svare på opkald osv., men er ikke den mest præcise måde at skrive meddelelser på.

(Foto: Lasse Svendsen)

Mujjo-handskerne er lidt for tynde til, at de egner sig til minusgrader, men de fungerer fint om foråret og efteråret, når det er køligt udenfor, og de kan med fordel bruges til kameraer. Både fordi man kan bruge fingeren på touch-skærmen, og fordi de giver et bedre greb om kameraet i det kølige vejr.

Prisen på omkring 50 euro er der ikke meget at udsætte på. Kvalitet og funktionalitet står absolut mål med udgiften til et par Mujjo touchscreen-handsker.

Les videre
Exit mobile version