TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Gør din iPad stødsikker

Med coveret Blok bliver iPad'en bedre beskyttet mod stød og slag.

forfatter
Publiceret 06/10/2015 - 11:30

I sommer fremviste Logitech det nye iPad-cover ved navn Blok. Det sælges under navnet “Logi”, der er deres varemærke for den slags tilbehør. L&B besøgte Logitech, som gav os en temmelig heftig demonstration: De slap en iPad Air 2 mod betongulvet fra 1,8 meters højde, direkte på det mest ømtålelige hjørne. Og tabletten fik ikke så meget som en skramme.

Foto: Logitech
Foto: Logitech

Der fås allerede en lang række covers, der lover at gøre din iPad mere stødsikker, men disse er enten mindre solide eller alt for klodsede og upraktiske. Efter vores opfattelse har Logitech ramt en god balance mellem stil og beskyttelse.

Blok findes i flere varianter: Først en normal “Protective Shell» til iPad Air 2 og iPad mini, så en “Protective Case” med stativ som kan justeres 50 grader. Der er også en “Protective Keyboard Case” med trådløst tastatur. Priserne varierer fra 500-1500 kroner.

Logitech

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend