Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gør din iPad stødsikker

Med coveret Blok bliver iPad'en bedre beskyttet mod stød og slag.

Skrevet af / 06/10/2015 - 11:30
Gør din iPad stødsikker

I sommer fremviste Logitech det nye iPad-cover ved navn Blok. Det sælges under navnet “Logi”, der er deres varemærke for den slags tilbehør. L&B besøgte Logitech, som gav os en temmelig heftig demonstration: De slap en iPad Air 2 mod betongulvet fra 1,8 meters højde, direkte på det mest ømtålelige hjørne. Og tabletten fik ikke så meget som en skramme.

Foto: Logitech
Foto: Logitech

Der fås allerede en lang række covers, der lover at gøre din iPad mere stødsikker, men disse er enten mindre solide eller alt for klodsede og upraktiske. Efter vores opfattelse har Logitech ramt en god balance mellem stil og beskyttelse.

Blok findes i flere varianter: Først en normal “Protective Shell» til iPad Air 2 og iPad mini, så en “Protective Case” med stativ som kan justeres 50 grader. Der er også en “Protective Keyboard Case” med trådløst tastatur. Priserne varierer fra 500-1500 kroner.

Logitech

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Scroll to Top