Search
Generic filters

Google er klar med Android 11

Beta-version er tilgængelig allerede fra i dag.

Eftersom Google IO, Googles årlige udviklingerkonference, er blevet aflyst i år på grund af coronavirus, bruger søgemaskinegiganten alternative metoder til at præsentere de vigtigste nyheder om firmaets kommercielle version af Android, verdens mest udbredte mobile operativsystem.

I en blogpost, som netop er blevet offentliggjort (med en uges forsinkelse på grund af Black Lives Matter-demonstrationerne i USA), opremser Google således de vigtigste nyheder i Android 11, som lanceres senere i år.

Blandt de vigtigste nyheder til Android-brugerne er f.eks.:

People-first notifications-’bubbles’: Et helt nyt notifikationssystem gør det lettere end nogensinde at læse og svare på samtaler på tværs af apps.

Contextual keyboard autofill: Selve svarene bliver også hurtigere at skrive med Gboard, som automatisk kommer med forslag til emojis og tekst baseret på den aktuelle samtale. Det vil også gøre det lettere at udfylde diverse formularer.

Updated voice access: Stemmekontrollen i Android 11 er også optimeret, så det bliver lettere at styre sin device med stemmen.

Easier device controls: Brugeren får lettere adgang til alle tilknyttede smart home-enheder ved at holde power-knappen nede (long press).

One-time permissions: I stedet for som standard at have adgang, kan man give apps engangs-adgang til mikrofon, kamera eller lokation.

Auto-reset: Hvis der går længe mellem brugen af en specifik app, vil Android 11 nulstille dens privatlivsindstillinger og give besked om dette.

Google skriver i blogposten, at man i år har valgt at afstå fra at live-streame en præsentation af nyhederne. I stedet kan interesserede få mere information om nyhederne i Android 11 ved at besøge denne webside for Android-udviklere.

Via Googles Beta-program skal beta-versionen af Android 11 blive tilgængelig allerede i dag for brugere af Googles egne Pixel-smartphones (fra version 2 og opefter), mens beta-versioner til smartphones fra andre producenter følger i løbet af de kommende uger.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.