Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

God lyd i støjende omgivelser

BlueParrott Xpressway II er et headset med ekstrem effektiv støjdæmpning.

Skrevet af / 24/06/2013 - 16:25
God lyd i støjende omgivelser

BlueParrot Xpressway II er et trådløst bluetooth-headset til mobilen – beregnet til folk på farten eller i støjende, åbne kontorlandskaber.

Hovedsættet vejer kun 20 gram og har ifølge importøren et af markedets bedste støjdæmpningsteknologier. Det kan kobles op mod ethvert bluetooth-kompatibelt produkt.

Den aktive støjdæmpningsteknologi kaldes Xtreme Noise Suppression og siges at reducere 94 procent af baggrundsstøjen. På den måde vil du få klar lyd med lav støj uanset omgivelserne omkring dig.

Headsettet skal desuden opskalere den begrænsede lydkvalitet på telefonstemmer, således at det bliver nemt at høre, hvad modparten siger. Så det for eksempel aldrig længere er tvivl om, hvorvidt man siger ”s” eller ”f”.

To telefoner kan tilsluttes på én gang. Når headsettet er tændt, forsøger det automatisk at tilslutte sig til den seneste enhed, den var parret med.

Det genopladelige batteri skal holde i syv timer, før det skal oplades igen, således at Xpresssway II kan bruges en hel arbejdsdag.

Takket være A2DP-støtte kan headsettet tilsluttes musikafspilleren, GPS´en eller andre bluetooth-kompatible enheder. Lydkvaliteten påstås at være god nok til musik.

En ny type ørebøjle gør, at Xpresssway II kan bæres udenpå øret i stedet for i øret som normalt. Alternativt kan det bæres over hovedet eller bag nakken.

BlueParrot Xpressway II koster vejledende 1.249,00 kroner.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Scroll to Top