TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

God lyd i støjende omgivelser

BlueParrott Xpressway II er et headset med ekstrem effektiv støjdæmpning.

forfatter
Publiceret 24/06/2013 - 16:25

BlueParrot Xpressway II er et trådløst bluetooth-headset til mobilen – beregnet til folk på farten eller i støjende, åbne kontorlandskaber.

Hovedsættet vejer kun 20 gram og har ifølge importøren et af markedets bedste støjdæmpningsteknologier. Det kan kobles op mod ethvert bluetooth-kompatibelt produkt.

Den aktive støjdæmpningsteknologi kaldes Xtreme Noise Suppression og siges at reducere 94 procent af baggrundsstøjen. På den måde vil du få klar lyd med lav støj uanset omgivelserne omkring dig.

Headsettet skal desuden opskalere den begrænsede lydkvalitet på telefonstemmer, således at det bliver nemt at høre, hvad modparten siger. Så det for eksempel aldrig længere er tvivl om, hvorvidt man siger ”s” eller ”f”.

To telefoner kan tilsluttes på én gang. Når headsettet er tændt, forsøger det automatisk at tilslutte sig til den seneste enhed, den var parret med.

Det genopladelige batteri skal holde i syv timer, før det skal oplades igen, således at Xpresssway II kan bruges en hel arbejdsdag.

Takket være A2DP-støtte kan headsettet tilsluttes musikafspilleren, GPS´en eller andre bluetooth-kompatible enheder. Lydkvaliteten påstås at være god nok til musik.

En ny type ørebøjle gør, at Xpresssway II kan bæres udenpå øret i stedet for i øret som normalt. Alternativt kan det bæres over hovedet eller bag nakken.

BlueParrot Xpressway II koster vejledende 1.249,00 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend