Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin-ur oplades af solen

Garmin markerer Den Internationale Løbedag med hele to ure. Det ene af dem har solcelleopladning.

Skrevet af / 01/06/2022 - 22:46
Garmin-ur oplades af solen

I forbindelse med Den Internationale Løbedag (Global Running Day) udsender Garmin to urserier til fitness-entusiaster: Forerunner 955 og Forerunner 255.

Garmin Forerunner 955 Solar scaled 1
Garmin Forerunner 955 Solar. (Foto: Garmin)

Forerunner 955 Solar: Oplades af solen

Forerunner 955 Solar er Garmins første GPS-træningsur med solcelleopladning. Med sit solcelledrevne Power Glass kan Forerunner 955 Solar give op til 20 dages batterilevetid i smart-ur-tilstand og op til 49 timer i GPS-tilstand.

Læs også Din bedste træningsmakker Vi har bedt seks producenter af træningsure om at finde deres storsællerter frem i netop det segment, så vi kunne lave en lille sammenligning. Spændende, synes vi!

Multisportsuret er lavet til at kunne tåle nogle knubs og har en farve-touch-skærm, som Garmin lover er både “letlæselig og krystalklar”, plus selvfølgelig Garmins velkendte brugerflade og knapstyring. Det skal give hurtig adgang til sundhedsfunktioner, nemmere kontrol over kortskærmen og mere endnu.

Garmin Forerunner 955 scaled 1
Garmin Forerunner 955 har flere nyttige funktioner til aktive atleter. Fås både som Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar, hvor sidstnævnte har solcelleopladning. (Foto: Garmin)

Forerunner 955 Solar er ikke mindst udviklet til løbere og har nye funktioner som Training Readiness Score, der giver information om, hvordan man bedst udnytter træningen med hensyn til søvn, restitutionstid, HRV-status (Heart Rate Variability) m.m. Der er bl.a. også en konkurrence-widget, som skal hjælpe med planlægningen før næste konkurrence.

Hvis man vil have uret uden solcelleopladning, hedder det bare Forerunner 955.

Garmin Forerunner 255 scaled 1
Garmin Forerunner 255. (Foto: Garmin)

Forerunner 255: Seriøst GPS-ur til en overkommelig pris

Hvis man kan klare sig med et lidt enklere ur og desuden 14 dages batteritid i smart-ur-tilstand og 30 timer i GPS-tilstand, så er det billigere Forerunner 255 måske sagen.

Det kommer i to versioner, som igen kommer i to størrelser hver. Forerunner 255 og 255 Music måler 46 mm, mens Forerunner 255S og 255S Music har en 41 mm urskive.

Læs også Jaybird Vista 2: Pålidelig træningsmakker Træning er altid lidt lettere med god musik i ørerne. Men der er meget, der skal passe, for at få en tommel op.

Urene har flere nyttige funktioner. F.eks. Morgenrapport, der giver aktuel vejrudsigt, forslag til træningsmængde samt information om, hvordan ens søvn har været. Understøttelse af triatlon og multisport giver mulighed for nemt at vælge imellem aktiviteter som svømning, cykling og løb, både til konkurrence og træning.

Ligesom Forerunner 955 og 955 Solar har urene HRV-status og desuden en konkurrence-widget, som giver information om forberedelse før konkurrencen med præstationsdata, vejrudsigt og nedtællingsur.

Urene har også Garmin Pay, som giver mulighed for at betale kontaktløst i butikkerne. Derudover kan Forerunner 255 Music og Forerunner 255S Music gemme op til 500 musiknumre i uret, som nemt kan uploades fra Apple- og Android-enheder via playlister fra tredjeparts musiktjenester som Spotify og Deezer (kræver abonnement). Musikken kan så streames direkte til ens trådløse hørepropper, uden at man behøver en mobiltelefon imellem.

Garmin Forerunner 255 lifestyle scaled 1
Garmin Forerunner 255 er ideelt til løbere. (Foto: Garmin)

Priser og tilgængelighed

Garmin Forerunner 955 og 955 Solar koster henholdsvis 4.299 og 5.049 kroner. Forerunner 255 og Forerunner 255S koster begge 2.749 kroner, mens de i Music-versionen står til 3.099 kroner.

garmin.com

Læs også Her er dommen over Beats’ træningshørepropper Beats Fit Pro har aktiv støjreduktion og 3D-lyd. De sidder fabelagtigt, men hvordan lyder de?
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top