TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Fujitsu klar med ny tablet og bærbar i én

Fujitsu vil lege med de helt store drenge på tablet-markedet og præsenterer nu en hybrid-tablet med 4G, der kan køre på det kommende Windows 8.

forfatter
Publiceret 08/08/2012 - 11:07

STYLISTIC Q702 er det knap så mundrette navn på Fujitsus nyeste skud på tablet-stammen. Ved at kombinere en trykfølsom skærm med muligheden for at tilkoble et fuldstørrelses tastatur er enheden tænkt som en erstatning for både tablet’en og computeren. Noget vi blandt andet kender fra ASUS Transformer-serien.

Tastaturet giver flere porte og indeholder et ekstra batteri. Ifølge Fujitsu er Q702 derfor skabt til forretningsfolk på farten, der således kan udsætte enheden for en hel dags arbejde – uden behov for opladning.

Det kan den
Q720 har en 11,6 tommer stor skærm og gemmer blandt andet på en tredje generation Intel Core I3 eller I5-processor og hele fire gigabyte RAM.

Hybriden kommer med Windows 7 installeret, men er klar til Microsofts nye styresystem Windows 8, som er optimeret til brug på mobile enheder.

Q702 er udstyret med 4G/LTE, og Fujitsu har bekræftet over for Mobil.nu, at den hurtige 4G-teknologi kan bruges i Danmark – i modsætning til for eksempel den seneste iPad-model.

Fra september kan du finde Fujitsus nye satsning i de danske butikker. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om pris.

Specifikationer

• Vejer 850 gram uden tastatur
• Tastatur-dockingstation med 4-celle batteri, udvidelsesporte inklusiv LAN (RJ-45) og ekstern display support (VGA)
• LED-baggrundsbelyst IPS anti-glare 11,6 tommer HD dual digitizer multi-touch display optimeret til både pen- og fingerberøring
• USB 2.0 og 3.0, HDMI, SD/SDHC-udvidelsesporte
• Valgfri 3G/UMTS eller 4G/LTE mobil bredbånd-support
• Fremad- og bagudrettede webkameraer med supplerende dobbelte mikrofoner til videokonferencer
• Op til 256GB Solid State Disk
• Intel HD Graphics 4000
• Indbygget 4GB DDR3

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Louise Kielstrup


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend