TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Første ultrabook fra Sony

Endnu en konkurrent til MacBook Air rammer butikkerne. Sonys Vaio T13 byder på ni timers batterilevetid og 13” LCD-skærm.

forfatter
Publiceret 07/05/2012 - 08:32

Med en vægt på blot 1,6 kg og den energisparende ”Ultra Low Voltage” Intel Core i3 processor er Sony Vaio T13 et spændende medlem af den nye ultrabook-klub, der igen er ved at gøre den bærbare computer trendy og attraktiv. Med lækkert design, lang batterilevetid (9 timer) og en vægt, der gør det nemt at tage computeren med i tasken – alt sammen kombineret med høj ydelse – er ultrabooks nemlig blevet det nye sort, og Sony kommer nu altså med deres bud på en stærk letvægter.

Vaio T13 kommer i to forskellige versioner: en med SSD (solid state drive) og en ”hybrid”, som kombinerer hurtig SSD-cachehukommelse med en højkapacitets HDD-harddisk for at give dig en super hurtig opstart.

Begge modeller har ”Rapid Wake + Eco-funktion”, som gør dig klar til at arbejde blot to-tre sekunder efter, du har åbnet ultrabook’ens skærmlåg. Når du klapper låget ned, går Vaio’en i energisparende dvale, som kan vare i op til 90 dage, uden maskinen løber tør for strøm.
Vaio T13 er spækket med forbindelsesmuligheder – inkl. HDMI, VGA og RJ45-netværksporte samt en SD/MMC-medieport – og skal det være, kan du også videochatte med kæresten i HD via det indbyggede Exmor for PC webcam.

En mere fyldig lydoplevelse skulle også være på plads via Sonys xLOUD- og Clear Phase-teknologier, som booster lydniveauet uden forvrængning, så du kan nyde klare og tydelige webchats, musik, videoklip og spil.

Den første VAIO T13 med Intel Core i3-processor og Windows 7 Home Premium er tilgængelig fra maj 2012 til en vejledende udsalgspris på 6.000,- kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend