Android

God pris og lækkert design behøver ikke at udelukke hinanden, mener HTC.
forfatter

Hils på HTC Desire 10 Lifestyle, som både byder på 24-bit højopløst lyd, Dolby Audio og et 13 MP kamera med HDR-funktion.

“Vores Desire-serie har altid været kendetegnet af et ungdommeligt, smukt design og en balance mellem super ydeevne og funktionalitet – HTC Desire 10 Lifestyle markerer et kæmpemæssigt skridt fremad i serien,” siger den ansvarlige for HTCs nordiske forretning, Lars Toft, om den nye mobil i en pressemeddelelse.

Han uddyber: “Vi har ladet os inspirere af de ting, der gjorde HTC 10 så populær blandt anmeldere og kunder. Resultatet er en Desire-model med kamera- og lydkvalitet der sprænger rammerne for, hvad man kan forvente af en smartphone i denne prisklasse.”

HTC har lavet ændringer i Android, så brugeren ikke er bundet af et usynligt gitter, når apps og widgets skal placeres på hjemmeskærmen. De kan frit trækkes rundt, gruppéres, lægges i lag, etc.

Desire 10 Lifestyle kan købes nu til en vejledende pris på 2.590 kroner.

Foto: HTC
Foto: HTC

Specifikationer
Operativsystem: Android 6.0 med HTC Sense
Skærm: 5,5” 720p HD Super LCD
Processor: 1,6 GHz Snapdragon 400 quad-core
Kamera: 13 MP f/2.2 + 5 MP f/2.8
Hukommelse: 3 GB
Lager: 32 GB (+ microSD op til 2 TB)
Trådløst: 4G/LTE, 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1
Mål og vægt: 156,9 x 76,9 x 7,7 mm, 155 g
Batteri: 2700 mAh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.