Search
Generic filters

Flere informationer om OnePlus Z

Kan blive lanceret allerede i denne måned.

OnePlus har for nylig lanceret OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, der begge er topmobiler i den dyre ende af prisskalaen.

Men kort tid efter lanceringen begyndte vi at høre rygter om en ny og billigere smartphone fra OnePlus, som skulle følge op på mellemklasse-mobilen OnePlus X fra 2015.

Den nye model skulle angiveligt få navnet OnePlus Z, og allerede for en måneds tid siden hævdede diverse læk, at mobilen ville få en skærm med 90 Hz opdateringsfrekvens samt en MediaTek Dimensity 1000-SoC processor med 5G-understøttelse.

Nu er der dukket nye oplysninger op, som til dels bekræfter de tidligere rygter.

Således har tyske Winfuture fundet en hidtil ukendt OnePlus-mobil i benchmarkværktøjet Geekbenchs online-database.

Testresultat for en endnu ukendt OnePlus-mobil fra benchmark-værktøjet Geekbench 5.

Mobilen optræder under modelnavnet OnePlus AC2003, og Geekbench-databasen viser et testresultat uploadet fra Geekbench 5, som er nyeste version af benchmark-værktøjet.

Udover selve resultatet – 612 (single-core) og 1.955 (multi-core) hvilket er ganske hæderligt og sammenligneligt med Xiaomi Mi Note 10 og Huawei P30 – afslører Geekbench, at den ukendte OnePlus-mobil kommer med et såkaldt “Lito”-bundkort fra Qualcomm. Det passer sammen med den ottekernede Snapdragon 765 processor, som kommer med integreret Snapdragon X52 5G-modem.

Desuden er den testede mobil udstyret med hele 12 GB LPDDR4-RAM.

Androidpit.de spår, at OnePlus Z vil blive lanceret allerede i løbet af juni måned. Prisen forventes at ligge på cirka EUR 600 svarende til knap 4.500 kroner, hvilket er blot 500-600 kroner billigere end den mindste OnePlus 8-model.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.