Nyhed

Flere informationer om OnePlus Z

Kan blive lanceret allerede i denne måned.
forfatter

OnePlus har for nylig lanceret OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, der begge er topmobiler i den dyre ende af prisskalaen.

Men kort tid efter lanceringen begyndte vi at høre rygter om en ny og billigere smartphone fra OnePlus, som skulle følge op på mellemklasse-mobilen OnePlus X fra 2015.

Den nye model skulle angiveligt få navnet OnePlus Z, og allerede for en måneds tid siden hævdede diverse læk, at mobilen ville få en skærm med 90 Hz opdateringsfrekvens samt en MediaTek Dimensity 1000-SoC processor med 5G-understøttelse.

Nu er der dukket nye oplysninger op, som til dels bekræfter de tidligere rygter.

Således har tyske Winfuture fundet en hidtil ukendt OnePlus-mobil i benchmarkværktøjet Geekbenchs online-database.

Testresultat for en endnu ukendt OnePlus-mobil fra benchmark-værktøjet Geekbench 5.

Mobilen optræder under modelnavnet OnePlus AC2003, og Geekbench-databasen viser et testresultat uploadet fra Geekbench 5, som er nyeste version af benchmark-værktøjet.

Udover selve resultatet – 612 (single-core) og 1.955 (multi-core) hvilket er ganske hæderligt og sammenligneligt med Xiaomi Mi Note 10 og Huawei P30 – afslører Geekbench, at den ukendte OnePlus-mobil kommer med et såkaldt “Lito”-bundkort fra Qualcomm. Det passer sammen med den ottekernede Snapdragon 765 processor, som kommer med integreret Snapdragon X52 5G-modem.

Desuden er den testede mobil udstyret med hele 12 GB LPDDR4-RAM.

Androidpit.de spår, at OnePlus Z vil blive lanceret allerede i løbet af juni måned. Prisen forventes at ligge på cirka EUR 600 svarende til knap 4.500 kroner, hvilket er blot 500-600 kroner billigere end den mindste OnePlus 8-model.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.