Nyhed

Find min iPhone finder tredjeparts-dimser

Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
forfatter

Find-app’en på iPhone er genial. Men kun hvis man har Apple-produkter. Så kan man finde mobilen, når den er blevet væk, eller et par AirPods, der har sneget sig ned mellem sofapuderne.

Nu udvides app’en endelig til også at finde Bluetooth-produkter, der ikke er lavet af Apple, f.eks. Belkins-hørepropper, VanMoof-elcykler og Chipolo gadget-trackere.

Verdens bedste mobil! iPhone 12 Pro Max tørrer gulv med konkurrenterne og har det bedste kamera, vi har set hidtil.

Man skal opdatere sin mobil eller iPad til iOS 14.3, for at det virker, men tjenesten fungerer også med Mac OS 11.1 på Mac’er. Så kan man lede efter den tingest, man ikke kan finde, og se på et kort, hvor man forlod cyklen aftenen før.

Det er ikke usandsynligt, at Apple vil understøtte flere tredjepartsprodukter med Find-app’en, når de åbner for det.

Læs også

Tesla på to hjul

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.