App

Med denne app kan du lægge soundtrack på dine optagelser, selv om du aldrig har lavet musik før.
forfatter

Er du en Mac-bruger, der føler behov for at tilføje egen musik til din hjemmefilmede video, men uden kendskab til at komponere, så er Filmstro-app’en noget for dig.

App’en er superenkel. Træk en af dens af copyright-fri musikstykker over i redigeringsvinduet. Her er der tre virtuelle håndtag: Momentum, Depth og Power. Disse kan varieres i intensitet med et enkelt klik, og i løbet af kort tid har du et unikt stykke musik, der passer perfekt til netop dine optagelser.

Se demoen herunder, der viser, hvordan det hele kan gøres enkelt.

Du kan få adgang til hele musikbiblioteket til en pris på USD 20 per måned. Så kan du bruge alt i kataloget, som skulle indeholde alt fra romantiske sødsuppe til musik, der giver solid hjertebanken. Alle lydspor bliver automatisk tilpasset, så de passer til længden på dit videoklip.

Musikken kan anvendes til ikke-kommerciel brug. For projekter, der skal tjenes penge på, er der forskellige betalingsmodeller, fra USD 99 for et enkelt musikstykke eller USD 199 for et helt projekt, til fri afbenyttelse i et år for USD 6.000.

Vi har prøvet app’en selv. Og hvis du prøver den, er du velkommen til at fortælle om det på vores Facebook-side!

Download app på filmstro.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.