Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

En lille hård økonomimobil

CAT B30 er en simpel robust telefon uden dikkerdarer, men med IP67-certificering.

Skrevet af / 12/06/2015 - 15:47
En lille hård økonomimobil

Hvis du ikke har brug for at have hele internettet med i lommen sammen med mobilen, kan Cat B30 være en mulighed. Den ligner en gammeldags knapmobil, men tåler hård behandling.

B30 er IP67-certificeret. Det vil sige, at den er fuldkommen støvtæt, og at den tåler at ligge i op til en meters vand i en halv time. Det gør den egnet for folk med manuelt, beskidt arbejde – men også perfekt til strandturen, hvor den endda kan tage billeder under (lidt) vand.

Der er et 2 MP kamera og desuden indbygget lommelygte, FM-radio og MP3-afspiller. Der er plads til to SIM-kort, så man kan bruge den samme telefon på arbejde og privat.

Telefonen skulle angiveligt kunne tåle et lodret fald fra 1,8 meters højde direkte på betongulv. Taletiden på en opladning er op til 9,5 timer. Den danske pris er 969 kroner.

Cat-mærket er kendt for sine gigantiske, gule entreprenørmaskiner. Men telefonerne produceres dog på licens af engelske Bullitt Mobile.

b30-front

Catphones.com

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top