TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Disse produkter lancerer Apple i aften

Efterårets anden store Apple-begivenhed finder sted i aften klokken 19 dansk tid. Ifølge rygterne bliver der tale om et større antal nye produkter.

forfatter
Publiceret 22/10/2012 - 11:31

California Theatre i San Jose lægger denne gang lokaler til Apples ”Special Event”, som kommer kun få uger efter lanceringen af iPhone 5 samt nye iPods i september. Men hvor pressemødet den 12. september altså koncentrerede sig om relativt få, nye produkter, så bliver aftenens lancering et rent overflødighedshorn af nye Apple-dimser.Først og fremmest regner vi med at se den nye iPad mini. Den bliver naturligvis mindre end den eksisterende model og vil få en LCD-skærm på 7,85” og en opløsning på 1024 x 768 pixels. Bagsiden vil være produceret af sort, anodiseret aluminium, og i bunden vil man finde Apples nye Lightning-stik, som blev introduceret med iPhone 5. Ifølge Macrumors vil den mindste iPad mini-model med Wi-Fi og 16 GB lagerplads koste USD 329.

Et mere løst rygte er i øvrigt, at Apple også kommer med en nye iPad i fuld størrelse, men det skulle i givet fald blot blive en opdateret version af den eksisterende ”nye iPad” – nu med Lightning-stik og 4G/LTE-teknologi, der virker i hele verden og ikke blot i USA. Hvis rygtet stemmer, så skulle priserne og alle øvrige specs forblive uforandrede.

Dette billede forestiller angiveligt den nye iPad i opdateret udgave med Lightning-stik

Der skulle også være nye computere på vej fra Apple. Det mest standhaftige rygte i den forbindelse er, at Apple i morgen lancerer en 13”-udgave af MacBook Pro med retina-skærm. Det kommer til at betyde en meget høj skærmopløsning på 2560 x 1600 pixels, hvilket er det dobbelte i hver retning af skærmopløsningen på den eksisterende 13” MacBook Pro. Ifølge 9to5mac.com kommer den nye 13” Retina MacBook Pro til have to Thunderbolt-porte samt en HDMI-udgang og vil i USA som udgangspunkt koste USD 1.699.

13,3" MacBook Pro med retina-skærm. Bemærk: Ingen højttaler som 15"-udgaven, men HDMI-udgang.

Også nye iMac– og Mac Mini-computere siges at være på trapperne ved morgendagens lancering. Den nye iMac bliver tyndere end de aktuelle modeller og får også et mere afrundet design. Kernen bliver Intels nye Ivy Bridge-platform, og der skulle også komme understøttelse af USB 3.0. Til gengæld kommer vi til at vente til en kommende lancering med at få en iMac med højopløst retina-skærm. Mindst ved vi om den komme Mac Mini, som ikke er blevet opdateret siden juni 2011. Den skulle få mere hukommelse, Ivy Bridge og USB 3.0-understøttelse.

Du kan læse alle nyhederne om de nye Apple-produkter straks efter lanceringen i aften her på lydogbillede.dk.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend