Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Disse produkter lancerer Apple i aften

Efterårets anden store Apple-begivenhed finder sted i aften klokken 19 dansk tid. Ifølge rygterne bliver der tale om et større antal nye produkter.

Skrevet af / 22/10/2012 - 11:31
Disse produkter lancerer Apple i aften

California Theatre i San Jose lægger denne gang lokaler til Apples ”Special Event”, som kommer kun få uger efter lanceringen af iPhone 5 samt nye iPods i september. Men hvor pressemødet den 12. september altså koncentrerede sig om relativt få, nye produkter, så bliver aftenens lancering et rent overflødighedshorn af nye Apple-dimser.Først og fremmest regner vi med at se den nye iPad mini. Den bliver naturligvis mindre end den eksisterende model og vil få en LCD-skærm på 7,85” og en opløsning på 1024 x 768 pixels. Bagsiden vil være produceret af sort, anodiseret aluminium, og i bunden vil man finde Apples nye Lightning-stik, som blev introduceret med iPhone 5. Ifølge Macrumors vil den mindste iPad mini-model med Wi-Fi og 16 GB lagerplads koste USD 329.

Et mere løst rygte er i øvrigt, at Apple også kommer med en nye iPad i fuld størrelse, men det skulle i givet fald blot blive en opdateret version af den eksisterende ”nye iPad” – nu med Lightning-stik og 4G/LTE-teknologi, der virker i hele verden og ikke blot i USA. Hvis rygtet stemmer, så skulle priserne og alle øvrige specs forblive uforandrede.

Dette billede forestiller angiveligt den nye iPad i opdateret udgave med Lightning-stik

Der skulle også være nye computere på vej fra Apple. Det mest standhaftige rygte i den forbindelse er, at Apple i morgen lancerer en 13”-udgave af MacBook Pro med retina-skærm. Det kommer til at betyde en meget høj skærmopløsning på 2560 x 1600 pixels, hvilket er det dobbelte i hver retning af skærmopløsningen på den eksisterende 13” MacBook Pro. Ifølge 9to5mac.com kommer den nye 13” Retina MacBook Pro til have to Thunderbolt-porte samt en HDMI-udgang og vil i USA som udgangspunkt koste USD 1.699.

13,3" MacBook Pro med retina-skærm. Bemærk: Ingen højttaler som 15"-udgaven, men HDMI-udgang.

Også nye iMac– og Mac Mini-computere siges at være på trapperne ved morgendagens lancering. Den nye iMac bliver tyndere end de aktuelle modeller og får også et mere afrundet design. Kernen bliver Intels nye Ivy Bridge-platform, og der skulle også komme understøttelse af USB 3.0. Til gengæld kommer vi til at vente til en kommende lancering med at få en iMac med højopløst retina-skærm. Mindst ved vi om den komme Mac Mini, som ikke er blevet opdateret siden juni 2011. Den skulle få mere hukommelse, Ivy Bridge og USB 3.0-understøttelse.

Du kan læse alle nyhederne om de nye Apple-produkter straks efter lanceringen i aften her på lydogbillede.dk.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top