TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Dette er en Android pc

Nu kan du købe en pc, som ikke fylder mere end en USB-stick. Den vejer 200 gram og kører Android 4.0, men den kan også køre Ubuntu Linux fra et SD-kort.

forfatter
Publiceret 13/08/2012 - 00:58

Den minimale pc har fået det mundrette navn, Rikomagic MK802 II, og selvom den selvfølgelig ikke slår ”rigtige” pc’er på noget punkt, undtagen prisen, er den alligevel stort set i stand til at give brugeren en komplet pc-oplevelse.

Den er udstyret med en 1 GHz processor, 1 GB RAM og 4 GB flash-lager, og derudover kan den udvides med endnu 32 GB hukommelse via SD-kort. Der kan tilsluttes både tastatur og mus via USB, og en computerskærm eller fladskærmen i stuen kan tilsluttes via HDMI. Den har også Wi-Fi og kan afspille alverdens formater – både lyd og video – og sidstnævnte vel at mærke både i 1080p og sågar i 2160p. Og så koster den 400 kroner!MK802 II er netop blevet tilgængelig i online-butikken AliExpress, og levering er sågar gratis, selvom computeren bliver sendt fra Kina. Eneste minus er, at det kan tage mellem 14 dage og en måned, før den når frem, fordi den sendes med China Post Air Mail. Skal det gå hurtigere kan man bruge DHL, men så koster det cirka 150 kroner oven i prisen.Skulle man have de lyster, kan man også få MK802 II til at køre Ubuntu Linux. Det sker i givet fald via SD-kort.

Kilde: Redmond Pie

Kommentarer

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend