Mobilen fotograferer med 20 megapixels

Samsung Galaxy K Zoom har desuden 10x optisk zoom, rigtig blitz - og hele seks processorkerner.

Den nye kameratelefonen, Samsung netop har lanceret, har seneste version af Android, og er forsynet med en billedsensor på 20,7 megapixels, 10x optisk zoomobjektiv, xenon-blitz og optisk billedstabilisering. Dermed bliver linjen mellem mobiltelefon og kamera stadig mere uklar.

Softwaren på Galaxy K Zoom indeholder en “selfie-alarm”, hvilket er det nye navn for en tidsforsinket udløser, så man selv kan komme med på billeder, der tages med hovedkameraet. En såkaldt “pro suggest”-funktion foreslår fem filterindstillinger, som angiveligt kan forbedre ethvert motiv.

For at have tilstrækkeligt med computerkraft er K Zoom udstyret med to processorer, en quad-core og en dual-core, som har 2 GB RAM at arbejde med.

Galaxy K Zoom er ikke er mobiltelefonen med markedets højeste pixelantal. Den ære går lige nu til kinesiske Oppo Find 7 med 50 megapixels. Men her er der vel at mærke tale om ægte 20,7 megapixels opløsning. Oppo, som har en sensor på “kun” 13 Mp, opnår nemlig sit gigantiske pixeltal ved at sammenlægge de fire bedste billeder ud af en serie på 10. Noget, som vi vil gætte på kan give unøjagtigheder i billedet, specielt hvis man tager billeder i bevægelse.

Vi er ligeledes begejstrede for, at det er lykkedes for Samsung at gøre objektivet så kompakt, at det ikke vil være til irritation i selv en trang bukselomme.

“Er det en zoom-telefon du har i lommen, eller er du begejstret for at se mig?”
Faktisk fylder Galaxy K Zoom meget lidt, når bare man lukker den først.

Fakta Samsung Galaxy K Zoom

Tilgængelighed og pris:
Galaxy K Zoom kommer i butikkerne fra midten af juni til en vejledende pris på 3.995 kr.

Se video af Samsung Galaxy K Zoom her:

Samsung

Les videre
Exit mobile version