Search
Generic filters

Billeder af Huawei Mate 30-serien lækket online

Huawei lancerer den nye Mate 30-serie om få dage i München. Men på grund af lækkede billeder ved vi allerede nu, at der kommer hele fire forskellige modeller.

Til trods for, at Huawei de seneste måneder har været hårdt ramt af amerikanske sanktioner, har den kinesiske elektronikgigant ingen planer om at sætte tempoet ned.

Om få dage, d. 19. september, lancerer firmaet således den nye Mate 30-serie ved et stort anlagt arrangement i München. Huawei Mate 30-serien er den anden store mobillancering fra kineserne i år – den succesfulde Huawei P30 Pro, der muligvis er verdens bedste kameramobil, kom i marts måned – og selvom vi allerede ved, at Mate 30-serien vil blive baseret på Android 10, vil telefonerne dog komme uden Googles apps præ-installeret på telefonen, skriver tyske Der Spiegel.

Huawei Mate 30 i fire versioner

Ikke desto mindre kommer Huawei nu med hele fire forskellige modeller i Mate 30-serien, afslører Evan Blass på sin Twitter-profil. Her har han postet billeder af alle fire modeller: Mate 30 Pro, Mate 30, Mate 30 Lite og Mate 30 Porsche Design.

Huawei Mate 30 Pro. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Tilsyneladende bliver Mate 30 Pro og Mate 30 baseret på den Kirin 990-processor, som Huawei-topchef Richard Yu præsenterede på IFA-messen i Berlin for en god uges tid siden. Med andre ord er der god grund til at tro, at i hvert fald to af de kommende Mate 30-modeller kommer til at understøtte 5G.

Huawei Mate 30 Pro. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Huawei Mate 30 Pro får kurvet skærm og et kæmpe kameramodul på bagsiden. Meget overraskende sidder frontkameraet ikke i et udstanset hul på forsiden. I stedet har genindført en lille “notch” på forsiden, så pas på med ikke at forveksle Mate 30 Pro med en iPhone!

Huawei Mate 30 Porsche Design. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Mate 30 Porsche Design kommer i rød eller sort læder, mens den almindelige Mate 30 ligner Mate 30 Pro, men uden kurvet skærm og med en mindre notch på fronten. Der findes ingen billeder af bagsiden, så vi ved ikke, om Mate 30 får samme kameramodul som Pro-modellen.

Huawei Mate 30. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Mate 30 Lite ser en del anderledes ud end de andre modeller i serien, men det skyldes til dels, at der i virkeligheden er tale om en international udgave af en mobil, Nova 5i Pro, som Huawei lancerede i Kina i juli måned.

Huawei Mate 30 Lite. (Foto: Huawei/@evleaks)
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.