TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Billeder af Huawei Mate 30-serien lækket online

Huawei lancerer den nye Mate 30-serie om få dage i München. Men på grund af lækkede billeder ved vi allerede nu, at der kommer hele fire forskellige modeller.

forfatter
Publiceret 16/09/2019 - 15:14

Til trods for, at Huawei de seneste måneder har været hårdt ramt af amerikanske sanktioner, har den kinesiske elektronikgigant ingen planer om at sætte tempoet ned.

Om få dage, d. 19. september, lancerer firmaet således den nye Mate 30-serie ved et stort anlagt arrangement i München. Huawei Mate 30-serien er den anden store mobillancering fra kineserne i år – den succesfulde Huawei P30 Pro, der muligvis er verdens bedste kameramobil, kom i marts måned – og selvom vi allerede ved, at Mate 30-serien vil blive baseret på Android 10, vil telefonerne dog komme uden Googles apps præ-installeret på telefonen, skriver tyske Der Spiegel.

Huawei Mate 30 i fire versioner

Ikke desto mindre kommer Huawei nu med hele fire forskellige modeller i Mate 30-serien, afslører Evan Blass på sin Twitter-profil. Her har han postet billeder af alle fire modeller: Mate 30 Pro, Mate 30, Mate 30 Lite og Mate 30 Porsche Design.

Huawei Mate 30 Pro. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Tilsyneladende bliver Mate 30 Pro og Mate 30 baseret på den Kirin 990-processor, som Huawei-topchef Richard Yu præsenterede på IFA-messen i Berlin for en god uges tid siden. Med andre ord er der god grund til at tro, at i hvert fald to af de kommende Mate 30-modeller kommer til at understøtte 5G.

Huawei Mate 30 Pro. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Huawei Mate 30 Pro får kurvet skærm og et kæmpe kameramodul på bagsiden. Meget overraskende sidder frontkameraet ikke i et udstanset hul på forsiden. I stedet har genindført en lille “notch” på forsiden, så pas på med ikke at forveksle Mate 30 Pro med en iPhone!

Huawei Mate 30 Porsche Design. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Mate 30 Porsche Design kommer i rød eller sort læder, mens den almindelige Mate 30 ligner Mate 30 Pro, men uden kurvet skærm og med en mindre notch på fronten. Der findes ingen billeder af bagsiden, så vi ved ikke, om Mate 30 får samme kameramodul som Pro-modellen.

Huawei Mate 30. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Mate 30 Lite ser en del anderledes ud end de andre modeller i serien, men det skyldes til dels, at der i virkeligheden er tale om en international udgave af en mobil, Nova 5i Pro, som Huawei lancerede i Kina i juli måned.

Huawei Mate 30 Lite. (Foto: Huawei/@evleaks)
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend