Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHED

Billeder af Huawei Mate 30-serien lækket online

Huawei lancerer den nye Mate 30-serie om få dage i München. Men på grund af lækkede billeder ved vi allerede nu, at der kommer hele fire forskellige modeller.

Skrevet af / 16/09/2019 - 15:14
Billeder af Huawei Mate 30-serien lækket online

Til trods for, at Huawei de seneste måneder har været hårdt ramt af amerikanske sanktioner, har den kinesiske elektronikgigant ingen planer om at sætte tempoet ned.

Om få dage, d. 19. september, lancerer firmaet således den nye Mate 30-serie ved et stort anlagt arrangement i München. Huawei Mate 30-serien er den anden store mobillancering fra kineserne i år – den succesfulde Huawei P30 Pro, der muligvis er verdens bedste kameramobil, kom i marts måned – og selvom vi allerede ved, at Mate 30-serien vil blive baseret på Android 10, vil telefonerne dog komme uden Googles apps præ-installeret på telefonen, skriver tyske Der Spiegel.

Huawei Mate 30 i fire versioner

Ikke desto mindre kommer Huawei nu med hele fire forskellige modeller i Mate 30-serien, afslører Evan Blass på sin Twitter-profil. Her har han postet billeder af alle fire modeller: Mate 30 Pro, Mate 30, Mate 30 Lite og Mate 30 Porsche Design.

Huawei Mate 30 Pro. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Tilsyneladende bliver Mate 30 Pro og Mate 30 baseret på den Kirin 990-processor, som Huawei-topchef Richard Yu præsenterede på IFA-messen i Berlin for en god uges tid siden. Med andre ord er der god grund til at tro, at i hvert fald to af de kommende Mate 30-modeller kommer til at understøtte 5G.

Huawei Mate 30 Pro. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Huawei Mate 30 Pro får kurvet skærm og et kæmpe kameramodul på bagsiden. Meget overraskende sidder frontkameraet ikke i et udstanset hul på forsiden. I stedet har genindført en lille “notch” på forsiden, så pas på med ikke at forveksle Mate 30 Pro med en iPhone!

Huawei Mate 30 Porsche Design. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Mate 30 Porsche Design kommer i rød eller sort læder, mens den almindelige Mate 30 ligner Mate 30 Pro, men uden kurvet skærm og med en mindre notch på fronten. Der findes ingen billeder af bagsiden, så vi ved ikke, om Mate 30 får samme kameramodul som Pro-modellen.

Huawei Mate 30. (Foto: Huawei/@evleaks)

 

Mate 30 Lite ser en del anderledes ud end de andre modeller i serien, men det skyldes til dels, at der i virkeligheden er tale om en international udgave af en mobil, Nova 5i Pro, som Huawei lancerede i Kina i juli måned.

Huawei Mate 30 Lite. (Foto: Huawei/@evleaks)

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny modelserie fra Pocketbook

Dine næste Ray-Bans bliver ikke bare lækre, de er også smarte!

Samsung lækker næste Galaxy

Xiaomi vil gøre din sundhed smart

Den nye Xiaomi 13T-serie

Garmin-ur til den aktive livsstil

Lyd & Billede
Scroll to Top