TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

ASUS klar med Windows tablets

Nu skal vi vænne os til at give tablets fra ASUS et nyt efternavn. Firmaets populære Android-tablets kender vi som ”Transformer”. ASUS Vivo Tab og ASUS Vivo Tab RT er baseret på Windows 8 og RT.

forfatter
Publiceret 29/08/2012 - 15:39

Præcis som ASUS’ Transformer-serie fås også Vivo-modellerne med tastatur-dock, som lader brugeren anvende produktet både som tablet-computer og laptop. Docken har også sit eget batteri, som giver brugeren mere end den dobbelte batterilevetid.

ASUS lancerede de to Windows-baserede tablets i dag i Berlin i forbindelse med IFA, Europas største messe for forbrugerelektronik, der officielt åbner på fredag. Nøjagtig pris blev ikke oplyst.

ASUS Vivo Tab
Denne model har en virkelig stor Super IPS+ skærm på 11,6” og med en opløsning på 1366 x 768 pixels. Den leveres med 2 GB RAM og 64 GB indbygget hukommelse. Den store skærm til trods vejer ASUS Vivo blot 675 gram og er 8,7 mm tynd. Under hjelmen drives maskinen af en Next Generation Intel Atom processor.

Tablet-computeren er baseret på Microsofts Windows 8 og kan både betjenes med fingrene ved hjælp af multitouch og med den medfølgende pen fra Wacom. Vivo har desuden et kamera på 8 MP med autofokus og LED-flash samt en frontkamera på 2 MP. NFC-teknologi skal blandt andet gøre det nemt og hurtigt at forbinde ASUS Vivo til andre enheder.ASUS Vivo Tab RT
Lillebroderen er baseret på den særlige tablet-version (til ARM-baserede enheder) af Windows 8. Denne kalder Microsoft for Windows RT, heraf også navnet på den nye ASUS-tablet. Vivo Tab RT er med sine 8,3 mm og 520 gram både en smule tyndere og lettere end Vivo. Skærmen er med 10,1” også en smule mindre.

Processoren er en NVIDIA Tegra 3 quad-core ARM Cortex A9 processor. Det indebærer, at Vivo Tab RT ikke kan køre programmer, som er beregnet til processorer bygget på x86-protokollen – hvilket er stort set alle Windows programmer. Til gengæld bliver Vivo Tab RT leveret med en ARM-version af Office 2013 præinstalleret.

Som sin storebror har Vivo Tab RT 8 MP kamera, et 2 MP frontkamera og NFC.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend