Apple

Vigtig meddelelse til kunder med visse netstik og World Travel Adapter Kits.
forfatter

Apple meddelte i dag i en pressemeddelelse, at de frivilligt tilbagekalder netstik designet til brug i Argentina, Australien, Brasilien, Kontinentaleuropa, New Zealand og Sydkorea. I yderst sjældne tilfælde kan berørte Apple-netstik med to ben gå i stykker og skabe risiko for elektrisk stød ved berøring. Disse netstik blev leveret med Mac- og visse iOS-enheder mellem 2003 og 2015 og fulgte også med Apple World Travel Adapter Kit. Apple kender til 12 problemtilfælde på verdensplan.

Virksomheden beder derfor kunderne om at stoppe med at bruge berørte netstik. Kunderne kan gå ind på www.apple.com/support/ac-wallplug-adapter for at læse mere om, hvordan de udskifter de berørte stik med nye, redesignede stik.

Berørte netstik med to ben har enten fire eller fem tegn eller ingen tegn på den indre plads, hvor netstikket tilsluttes Apple-hovedstrømforsyningen. Besøg ordningens website for at læse mere om, hvordan du identificerer et berørt netstik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.