Android-kamera med selfie-alarm

Samsung satser på kameraer med Android-styresystem og store touchskærme, denne gang med Galaxy Camera 2.

Når smartphonen er blevet de fleste menneskers foretrukne kamera, kan det ligne en god ide at lave kompaktkameraer, der bruger det samme genkendelige styresystem på touchskærmen. Selv om så kompakt er Galaxy Camera 2 nu heller ikke. Det vejer 300 gram med batteri og er 13,2 cm bredt. Det er fordi det skal have plads til en 4,8-tommers touchskærm.

Skærmen dækker hele bagsiden og levner ikke plads til knapper. I stedet skal man bruge touchskærmen til alle indstillinger. Man kan også tage billedet med et tryk på skærmen.

Kameraet kører Android 4,3, på en 1,6 GHz quadcore-processor. Der er 8 GB lager ombord med plads til 2,8 GB med billeder. Resten af billederne må du lagre på et microSD-kort.

Det er ikke meget forskelligt fra forrige generation, Galaxy Camera, som vi testede i fjor, og der er samme 21 x zoom på 23-483 mm, foran en 16 Mp billedsensor. Der er Wi-Fi og NFC, og kameraet leveres i hvidt eller sort.

Galaxy Camera 2 har også en “Selfie Alarm”, som tager fem billeder af dig hurtigt efter i hinanden, så du kan vælge det, som du synes bedst om, før du uploader det til nettet.

Les videre
Exit mobile version