Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Alle kan installere iOS 7

Apple har frigivet den første beta-version af iOS 7 til udviklere. Men allerede nu er softwaren tilgængelig diverse steder på internettet, så alle og enhver kan prøve det nye operativsystem.

Skrevet af / 12/06/2013 - 16:58
Alle kan installere iOS 7

Advarsel: Forsøger du at installere iOS 7 på din iPhone eller iPod touch, så er det på eget ansvar! Vi påtager os intet ansvar for, hvad der sker med din smartphone. Ej heller kan vi garantere, at det er lovligt at downloade betaversionen af iOS 7 via den side, vi linker til her i artiklen.

Normalt skal du være registreret som udvikler hos Apple for at kunne downloade beta-udgaver af ny software – som iOS 7 og Mac OS X Mavericks – men der findes folk derude, som gerne deler med resten af verden, og derfor kan du allerede nu downloade den første betaversion af iOS 7 helt uden om Apples servere. Det kan du for eksempel gøre her.

Vær opmærksom på, at du skal hente præcis den rigtige version af det nye operativsystem, afhængig af om du har en iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 eller en iPod touch 5. generation.

Skærmbillede 2013-06-11 kl. 15.37.58

Husk at tage backup af din iPhone eller iPod, inden du forsøger at installere betaen. Når du så har downloadet den rigtige version af iOS 7 (den hentes ned som en såkaldt .ipsw-fil), går du ind i iTunes (som du skal have downloadet i den nyeste version uanset om du er Mac- eller Windows-bruger).

For at installere softwaren skal du IKKE vælge “Restore” i iTunes. Klik i stedet på “Update”, mens du holder Alt/Option (på Mac) eller Shift-tasten (på Windows) nede.

Hvis du ønsker at slippe af med iOS 7 igen, kan du følge denne guide.

Denne video viser dig i detaljer, hvordan du opdaterer din iDims til iOS 7:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top