TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Alle kan installere iOS 7

Apple har frigivet den første beta-version af iOS 7 til udviklere. Men allerede nu er softwaren tilgængelig diverse steder på internettet, så alle og enhver kan prøve det nye operativsystem.

forfatter
Publiceret 12/06/2013 - 16:58

Advarsel: Forsøger du at installere iOS 7 på din iPhone eller iPod touch, så er det på eget ansvar! Vi påtager os intet ansvar for, hvad der sker med din smartphone. Ej heller kan vi garantere, at det er lovligt at downloade betaversionen af iOS 7 via den side, vi linker til her i artiklen.

Normalt skal du være registreret som udvikler hos Apple for at kunne downloade beta-udgaver af ny software – som iOS 7 og Mac OS X Mavericks – men der findes folk derude, som gerne deler med resten af verden, og derfor kan du allerede nu downloade den første betaversion af iOS 7 helt uden om Apples servere. Det kan du for eksempel gøre her.

Vær opmærksom på, at du skal hente præcis den rigtige version af det nye operativsystem, afhængig af om du har en iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 eller en iPod touch 5. generation.

Skærmbillede 2013-06-11 kl. 15.37.58

Husk at tage backup af din iPhone eller iPod, inden du forsøger at installere betaen. Når du så har downloadet den rigtige version af iOS 7 (den hentes ned som en såkaldt .ipsw-fil), går du ind i iTunes (som du skal have downloadet i den nyeste version uanset om du er Mac- eller Windows-bruger).

For at installere softwaren skal du IKKE vælge “Restore” i iTunes. Klik i stedet på “Update”, mens du holder Alt/Option (på Mac) eller Shift-tasten (på Windows) nede.

Hvis du ønsker at slippe af med iOS 7 igen, kan du følge denne guide.

Denne video viser dig i detaljer, hvordan du opdaterer din iDims til iOS 7:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
4 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend