TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Acer-smartphone klar til Europa

Vi kender mest Acer for bærbare computere og prisbillige tablets, men nu vil elektronikproducenten fra Taiwan også lege med på det stærkt konkurrenceprægede smartphone-marked.

forfatter
Publiceret 31/08/2012 - 13:23

Acer CloudMobile S500 bliver første bud på en konkurrencedygtig smartphone til det europæiske marked fra den taiwanesiske elektronikproducent. Mobilen blev lanceret i dag på den store IFA-messe i Berlin, og den skulle komme ud i butikkerne i årets fjerde kvartal.

Vi har endnu ikke fået oplyst nogen pris fra Acer, men firmaet understreger, at CloudMobile S500 bliver billigere end tilsvarende smartphones på markedet.

Og selvom Acers smartphone nok næppe kan gøre sig gældende i den absolutte high-end mod konkurrenter som HTC One X og Samsung Galaxy S III, så lokker CloudMobile S500 alligevel med interessante specifikationer.Telefonen er baseret på Android 4 Ice Cream Sandwich og en 1,5 GHz dual-core Snapdragon processor og 1 GB RAM, og dertil kommer et 8 MP kamera og 8 GB lagerplads, der kan udvides via microSD. Herudover er den fremstillet med kanter af rustfrit stål og en bagside med et perforeret design, som gør CloudMobile S5 temmelig unik i forhold til andre telefoner på markedet.Særlig iøjefaldende er dog skærmen, som er af typen IPS og er på 4,3”. Den har nemlig en opløsning på hele 1280 x 720 pixels, hvilket svarer skærmstørrelsen og opløsningen på en Samsung Galaxy S III, men Acer praler med, at CloudMobile S500 har hele 342 pixels per tomme (PPI), hvilket er mere end både Galaxy S III (306 PPI) og iPhone 4S (326 PPI). Der venter altså brugeren en helt enestående skærmoplevelse, hvis vi skal tro på Acer, og skærmen på Acer-standens prøveeksemplarer så da også flot ud, hvilket måske kan anes på de billeder, som er vedhæftet denne artikel.

Hvis man køber en Acer CloudMobile S500 får man automatisk adgang til Acers egen tjeneste i skyen, AcerCloud, hvor man kan opbevare musik, fotos og dokumenter. Herfra skal blandt andet musik kunne streames direkte til telefonen.

AcerCloud bliver altså gjort tilgængelig for købere af Acer-produkter – og herunder altså også CloudMobile S500 – men kommer til at fungere på alle typer af enheder, ikke kun Acers egne.

I øjeblikket befinder AcerCloud sig stadig i en beta-udgave, som kun er tilgængelig i Tyskland, Italien, Frankrig og Storbritannien, men vi formoder at sky-tjenesten vil blive tilgængelig i løbet af efteråret i alle de lande, hvor Acer lancerer CloudMobile S500. Om det også kommer til at ske i Danmark, kunne Acer ikke oplyse ved dagens pressekonference.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend