1 million bestilte Apple Watch første dag

Der er allerede solgt flere eksemplarer af Apple Watch, end der blev solgt smart-ure med Android Wear i hele 2014!

I fredags åbnede Apple for forudbestillinger af Apple Watch, der kommer ud til forbrugerne den 24. april – altså om knap 14 dage. Her på Lyd & Billede bestilte vi selv et Apple Watch i den tyske Apple Store, da ingen endnu ved, hvornår uret bliver officielt lanceret i de skandinaviske lande.

62% af alle Apple Watch-kunder i USA forudbestilte det sorte Apple Watch Sport i fredags.

Online-analyseinstituttet Slice Intelligence vurderer, at Apple modtog omtrent 957.000 forudbestillinger på den første dag bare i USA. 62% af kunderne bestilte den billigste Watch Sport-model (med sort armbånd) mens det mest populære ur fra den almindelige Watch-serie var modellen med det såkaldte Milanese Loop armbånd (præcis den model, som vi har bestilt).

Mest populære model i den almindelige Apple Watch-serie er denne, som tilfældigvis også er den, vi har bestilt til os selv hos Lyd & Billede. For den nette sum af EUR 799. Leveringstid mellem 4 og 6 uger.

En interessant sammenligning er, at samtlige producenter af smart-ure baseret på Googles Android Wear (herunder Samsung, Sony og LG) til sammen i hele 2014 kun solgte i alt 720.000 ure ifølge tal fra analyseinstituttet Canalys.

Les videre
Exit mobile version