Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Kredsen er sluttet

Efter Samsung, HTC og Sony er nu også LG endelig klar med en mini-udgave af deres smartphone-topmodel.

Skrevet af / 13/02/2014 - 14:09
Kredsen er sluttet

LG har netop bekræftet, at firmaet vil lancere LG G2 mini i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, der løber af stablen fra den 24. februar.

Det skete i en Facebook-opdatering, som LG postede i går. Her står “Experience the MINI” og ovenover ser vi et billede, der forestiller forskellige genstande i fuld størrelse ved siden af mini-udgaver af sig selv: En sko, en søstjerne, en cupcake og så altså en LG G2.

1898160_751474658197190_861389191_n

Specifikationerne kender vi endnu ikke, men vi har lov at håbe, at LG følger i Sonys fodspor, som med Sony Xperia Z1 Compact forstod, at en mini-model ikke skal være dårligere end storebroderen, bare mindre!

Rygter vil dog vide, skriver CNET, at G2 Mini kommer med Android 4.2.2 Jelly Bean, 4,3” qHD kærm med 960 x 540 pixel opløsning og 8 MP kamera. Hvis det holder stik er der på forhånd lagt op til lidt af en skuffelse, men vi krydser fingre for bedre specs.

Lyd & Billede er naturligvis til stede ved LG’s pressemøde på Mobile World Congress, som afholdes allerede den 23. februar om eftermiddagen, og du vil kunne læse om alle nyhederne her på lydogbillede.dk.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top