Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Klar med opgraderet smart-ur og ny billig-tablet

Når Mobile World Congress løber af stablen er Samsung ikke bare klar med den nye Galaxy S5. Galaxy Gear 2 og Galaxy Tab 4 er også på programmet.

Skrevet af / 13/02/2014 - 13:54
Klar med opgraderet smart-ur og ny billig-tablet

Den 24. februar om aftenen, på Mobile World Congress i Barcelona, vil Samsung efter alt at dømme løfte sløret for firmaets nyeste smartphone-flagskib, Galaxy S5. Men den kommende topmodel får ikke lov til at løbe med al opmærksomheden. Det skriver ZDNet Korea. Samme aften vil Samsung også lancere en ny tablet, Galaxy Tab 4, samt en opfølger til det smarte ur, Galaxy Gear, som Samsung lancerede sidste år på IFA-messen i Berlin.

Samsung Galaxy Tab 4 er næste generation af Samsung billige tablets (de dyre hører hjemme i Galaxy Note-serien), og kommer i tre størrelser med henholdsvis 7”, 8” og 10.1” skærm. Alle er de baseret på en 1,2 GHz quad-core processor og Googles Android 4.4 KitKat.

Samsung Galaxy Gear 2 har ikke ladet vente på sig særlig længe, men Samsung blev også kritiseret sønder og sammen for deres første bud på et smart-ur, Galaxy Gear, der både var stort og tungt og samtidig bød på ret få funktioner og en kort batteritid. Galaxy Gear 2 kommer angiveligt med en fleksibel OLED-skærm og et nyt, slankere design.

galaxy-gear-crave-1

Vi venter i spænding og er naturligvis til stede ved lanceringen i Barcelona. Du vil kunne følge med i alle nyhederne her på lydogbillede.dk.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top