Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Huawei på trapperne med billig-tablet

Om få dage, på Mobile World Congress i Barcelona, vil kinesiske Huawei lancere en 7” tablet til budgetpris.

Skrevet af / 21/02/2014 - 16:14
Huawei på trapperne med billig-tablet

Allerede på søndag ved vi, hvad den kinesiske mobilproducent og teknologikæmpe, Huawei, har med i sækken til årets store mobilmesse, Mobile World Congress i Barcelona. Men hvis vi skal tro Engadget, så tyder meget på, at ét af produkterne vil være en 7” tablet, der kommer til at lyde navnet MediaPad X1.

Den kommer i givet fald udstyret med 1,6 GHz quad-core processor, 2 gigabyte ram, 16 gigabyte hukommelse, 6000 mAh batteri og en skærmopløsning på 1.920 x 1.200 pixel. MediaPad X1 skal også kunne fungere som telefon og vil kunne fås med 4G/LTE, hvis man er villig til at betale lidt mere end standardprisen.

Disse billeder af Huawei MediaPad X1 blev lækket på det kinesiske, sociale netværk, Weibo.
Disse billeder af Huawei MediaPad X1 blev lækket på det kinesiske, sociale netværk, Weibo.

Og den er ellers til at overse. Cirka 1.500 kroner kommer Huawei MediaPad X1 til at koste som udgangspunkt. Tager vi højde for dansk moms og generelt højere priser her til lands end andre steder i den store verden, så regn med en pris under 2.000 kroner.

Man vil også kunne købe en smart-cover til sin MediaPad X1 meget lig de smarte covers, Flip Wallet, som Samsung tilbyder som tilbehør til Galaxy Note 3.

Huawei har i øvrigt lige tweetet nedenstående billede som en teaser før presselanceringen på Mobile World Congress, og vi er rimelig sikre på, at MediaPad X1 repræsenteres af siluetten til højre. Hvilket også indikerer, at Huawei udover en 7” tablet også har en større tablet, en ny smartphone samt et mobilt hotspot med til Barcelona.

Huawei-MWC-2014-teaser

Følg med her på lydogbillede.dk allerede på søndag for at få de nyeste informationer. Vi deltager i Huaweis pressemøde fra klokken 15.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top