IFA 2017

Extra Bass-seriens tidligere modeller erstattes med højttalerne GTK-XB60 og GTK-XB90.
forfatter

Sony har på IFA-messen lanceret to nye højttalere i sin Extra Bass-serie. GTK-XB60 og GTK-XB90 fører serien videre, og der endnu mere lyd og flere funktioner. Og og endelig får vi batteridrift!

I sommer testede vi Sonys partyhøjttaler GTK-XB5, som vartede op med partylyd på terrassen. Det eneste store mangel var, at den ikke kunne køre på batterier. Og det kunne heller ikke storebror XB7.

Med GTK-XB60 og XB90 er vore bønner blevet hørt. Med henholdsvis 14 og 16 timers spilletid kan man endelig tage dem med i parken og plage folk!

Sony Xtra Bass
Flere Xtra Bass-højttalere kan kobles trådløst sammen. Illustration: Sony

Sæt Extra Bass-højttalere sammen

Hvis du synes, at festen bliver for slap med én højttaler, kan op til 10 Extra Bass-højttalere kobles sammen med funktionen Wireless Party Chain. I virkeligheden er tallet nærmest uendeligt, men 10 højttalere er, hvad der garanteres for. I praksis sætter tegnebogen og opbevaringspladsen nok nok grænsen, inden lydtrykket gør det.

Hvis du ønsker, at vennene skal kunne hoppe ind og blande sig i playlistene (der bor jo en hobby-DJ i os alle!), så kan tre smartphones kobles til højttaleren samtidig.

Storebror XB90

Med XB90 får du alt det, som XB60 leverer. Og i tillæg blinker den i takt til musikken. Ja, for hvorfor ikke? Vi loves desuden “højere lyd end nogen sinde”, og en bas, som vibrerer i kroppen.

Spilletiden er på op til 16 timer, med fire timers oplading. Ønsker du længere tid, kan du vælge strømforsyningstilstanden Stamina, som vil reducere lydniveauet og slukke lyset. Man kan få adgang til flere festfunktioner via app’en Fiestable, herunder tilpasset belysning og DJ-kontrol, hvor man kan kontrollere både festen – og hvordan højttaleren opfører sig.

Annonce

Pris og tilgængelighed

De nye Extra Bass-højttalerne fra Sony bkan købes fra september 2017 til følgende priser:

GTK-XB60: Ca. 2.700 kroner. Fås i sort, blå og rød.
GTK-XB90: Ca. 3.700 kroner. Fås i sort.

sony

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også