Højttaleren lader dig styre hjemmet med stemmen

Nu kommer højttalerne med indbygget Google Assistant.

Foto: Panasonic

Tiden er kommet for det smarte hjem. Og til at sy det hele sammen har du brug for en digital hjerne, der forstår alle de forskellige sprog i de mange smarte enheder, der er forbundet. Google Assistant ønsker at være den hjerne. Det vil sige, at Google ønsker, at producenter af smarte enheder skal tale Google Assistant-sprog. Der er der stadig flere, der gør, og Google Assistant er nu en vigtig konkurrent til Amazons tilsvarende system, Alexa, som blandt andet er indbygget i Amazons egen smart-højttaler, Echo. Panasonic ønsker at give Echo konkurrence med smart-højttaleren SC-GA10.

Ligesom på Amazon Echo kan du tale med Panasonic SC-GA10 for at få den til at spille din yndlingsmusik. Alle Google Assistant-stemmeaktiverede funktioner implementeres i højttaleren, hvilket betyder, at du med din egen stemme kan få den til at afspille musik fra Spotify, Google Play Music og TuneIn internetradio. Panasonic lover os en solid og stabil basgengivelse på trods af kompakte dimensioner takket være en 8 cm basenhed med dobbelt svingspole og basrefleksport. To diskantenheder spiller i hver sin retning for at give 180 graders lydspredning og dermed en større og mere luftig lydgengivelse.

Desuden skulle det minimalistiske design gøre højttaleren i stand til at falde ind i omgivelserne, uanset hvordan huset ellers er indrettet.

Flere smarte funktioner

Med simpel stemmestyring kan Panasonic SC-GA10 streame musik, besvare spørgsmål om vejret og også kontrollere andre smarte enheder i hjemmet. For eksempel kan Philips Hue smart-belysning styres direkte fra Panasonic-højttaleren. Da de styres af Google Assistant, kan Chromecast og Chromecast-højttalerne selvfølgelig også styres af Panasonic SC-GA10.

Styr SC-GA10 med mobilen

Hvis du ikke vil bruge stemmen, men styre højttaleren på normal vis, kan du bruge Panasonics nye Music Control App, og du kan parre to højttalere for at afspille stereo og dermed få et endnu større lydbillede. Med Party Mode kan flere SC-GA10 højttalere afspille den samme musik i flere rum ad gangen. Det gælder også for lydkilder forbundet med Bluetooth eller standard analogkabel (AUX).

Men det centrale er stemmestyringen. Google Assistant taler ikke dansk endnu, hvilket betyder at du indtil videre skal kommunikere med Panasonic-højttaleren på engelsk.

Vi kender ikke pris og lanceringsdato.

panasonic.dk

Les videre
Exit mobile version