IFA 2016

BeoVision Horizon skal kunne bruges til lidt af hvert.
Annonce
Annonce
forfatter

Når den billigste model på 40” koster 23.405 kroner, så ved du, at tv’et kommer fra Bang & Olufsen. De har i dag på IFA-messen i Berlin lanceret BeoVision Horizon, som er et 4K UHD-tv baseret på Android TV-platformen.

Ifølge B&O er BeoVision Horizon “designet til at opfylde alle de krav om fleksibilitet, tilkoblings- og placeringsmuligheder samt ekstraordinær kvalitet, som hører en moderne livsstil til. En livsstil, hvor hjemmet har forskellige roller og hurtigt skal tilpasse sig forandringerne i de daglige rutiner.” som der står i pressemeddelelsen.

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede
Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

“BeoVision Horizon handler om fleksibilitet og tilkoblings- og placeringsmuligheder, om at skabe sociale rum og dele store oplevelser. Dette 4K UHD-tv samler alt i én dynamisk og smuk løsning, som giver dig en ekstraordinær, men alligevel afslappet og uhøjtidelig tv-oplevelse,” sagde Marie Kristine Schmidt, Vice President for Brand, Design & Marketing, blandt andet, da hun præsenterede tv’et på pressemødet på IFA, hvor Bang & Olufsen udstiller for første gang i mere end ti år.

Foto: B&O
Foto: B&O

Tv’ets panel er omgivet af en sort aluminiumsramme, som nærmest forsvinder, når man ser tv’et forfra, men alligevel medvirker til at give skærmen perspektiv og dybde – og får tv’et til at opleves som et møbel snarere end et stykke elektronik. Under skærmen sidder en række med aluminiumslameller, som dækker for de indbyggede højttalere (2 x 2.5″ drivere hver med 30W forstærker).

Som nævnt kommer BeoVision Horizon med 4K-panel (100 Hz LCD-panel med direct LED), og derudover har det integeret stereolyd. Udover Android TV-platformen understøtter tv’et også Google Cast.

Annonce
BeoVision Horizon fås med hhv. 40" og 48" panel. Foto: B&O
BeoVision Horizon fås med hhv. 40″ og 48″ panel. Foto: B&O

B&O sender to modeller på markedet. Førnævnte på 40” til 23.495 kroner og en lidt større 48”-model til 33.995 kroner. Man får en BeoRemote One baseret på Bluetooth med i prisen.

BeoVision Horizon kan integreres fuldstændigt med alle Multiroom produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY og har plads til enten en harddisk eller et Apple TV indeni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også