IFA 2016

Klik et Hasselblad-kamera på din Motorola-mobil.
forfatter

Det er sjældent, at et udskifteligt cover til en mobil kan kaldes en stor nyhed. Men når kameraspecialisten Hasselblad er involveret, bliver det interessant.

Ved aftenens lancering på IFA-messen viste Lenovo-ejede Motorola en række nye “Moto Mods” til Motorola Z-mobilen. De fleste var forholdsvis almindelige: Som dæksler i ægte træ og læder eller et batteri-cover med 50 timers brugstid. Men så var der også Hasselblad True Zoom

Lenovo er gået i samarbejde med svenske Hasselblad, som har lavet et “Mod”, der indeholder et komplet kamera med det eftertragtede navnetræk på.

Kameraet indeholder en 10x optisk zoom, manuel indstilling af blænde, samt blitz, og med en pris på EUR 299 må det være det hidtil billigste Hasselblad-kamera.

Hasselblad-udvidelsen klikkes magnetisk på plads. Foto: John Alex Hvidlykke, Lyd & Billede
Hasselblad-udvidelsen klikkes magnetisk på plads. Foto: John Alex Hvidlykke, Lyd & Billede

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også