TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Den hedder Katch

Bærbar højttaler til "livsstilskunderne" fra DALI.

Vi skrev forleden om DALI’s lille nye bærbare højttaler, som de vil lancere på IFA-messen, der finder sted de første dage af september.

Dengang var det meget lidt at sige om den lille fyr. Nu er der sluppet lidt flere informationer ud.

For det første har højttaleren fået navnet Katch. Der er fire aktive højttalerenheder om bord, to 3,5″ basenheder med aluminiumsmembran og to 21 mm dome-diskanter. Forstærkeren kører (selvfølgelig) i klasse D, og leverer 2 x 18 W. Om det betyder, at Katch spiller i stereo, eller der bruges aktiv deling, må vi vente med at få at høre.

Der er trådløs forbindelse via Bluetooth 4.0, og aptX-protokollen skulle sikre bedre lyd, hvis din mobile enhed understøtter det. Batterikapaciteten er 2.600 mAh, som skulle række til 24 timers musik.

Katch fås i tre farver. Foto: DALI
Katch fås i tre farver. Foto: DALI

Med en bærerem i læder, aluminiumskanter og front- og baggitter i ABS-plast (fås i grøn, lysegrå og mørk blågrå) ser det stærkt ud til, at DALI sigter på samme kundegruppe som BeoPlay A2.

Prisen på Katch bliver EUR 399, så vi regner med en dansk pris på 2.999 kroner. Den kan købes fra 1. oktober.

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.