IFA 2016

Bærbare højttalere sælger som varmt brød. DALI vil også have en del af kagen.
forfatter

Danske DALI er kendt for sine højttalere til hjemmebrug. Dem laver de rigtig mange af, og de bedste af dem, kan give internationale konkurrenter kamp til stregen.

Men uanset hvor spændende det er at høre et high end-anlæg forsøge at lokke de sidste detaljer af realisme ud af referenceindspilningerne, så lytter de fleste af os især til musik, mens vi foretager os noget andet, eller er på vej fra A til B.

Derfor ser vi en uophørlig og stadigt voksende strøm af bærbare højttalere, der tilbyder os musikken “to go”. Listen af producenter, der ikke har en bærbar Bluetooth-højttaler, er nok kortere end listen af de, der har.

Nu er tiden kommet til DALI, som har sendt os lokkende beskeder om, at de har “noget” på vej. Noget, der tydeligvis er en kompakt, bærbar højttaler.

Foto: DALI
Foto: DALI

Det ser interessant ud, men hvad der helt præcis er inden i, hvordan den lyder – og for den sags skyld, hvad den skal hedde; det får vi først at vide på årets IFA-messe, som finder sted i de første dage af september. Og hvor vi, som vanligt vil være på pletten for at rapportere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.