B&O-lyd, der er lige til at bære

BeoSound 1 kan bruges overalt i huset - også der, hvor strømmen ikke rækker.

(Foto: Producent)

Bang & Olufsen har på IFA-messen I Berlin vist deres nyeste højttaler, BeoSound 1. Den befinder sig i en modsatte ende af pris- og størrelsesskalaen i forhold til de majestætiske BeoLab 90, som vi lige nu er i gang med at teste.

Der er tale om en kompakt, aktiv højttaler med mulighed for batteridrift. Bruger man den i stuen, hvor den takket være 360-graders rundstrålende lyd kan anbringes overalt, kan den bruges med netledningen tilsluttet. Tager man den med sig rundt i huset eller ud i haven, kan den køre i op til 16 timer på de indbyggede batterier (eller fire timer på festvolumen).

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoSound 1 på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Der er to enheder i BeoSound 1, en 4″ basenhed og en 1,5″ fuldtone. Den samlede forstærkereffekt er 60 W. Højttaleren er i aluminium og på størrelse med en bordlampe.

BeoSound 1 til venstre. Det er BeoSound 2 til 12.999 kroner til højre. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Der er support for streamingtjenesterne Spotify (Connect) og Deezer, video fra QPlay og internetradio fra TuneIn. Man kan desuden afspille lokale filer med AirPlay, GoogleCast og DLNA, samt streame fra mobil, tablet og bærbar med Bluetooth.

Vi bringer en test af BeoSound 1 i vores septembernummer, der er på gaden om en uges tid.

Retouch by: Wetouch Imagework

Fakta BeoSound 1

Pris: 9.995 kroner

bang-olufsen.com

Les videre
Exit mobile version