Små lækkerier fra Panasonic

Skrivbare Blu-ray, små lydmaskiner og lækre kameraer blev vist frem på IFA-messen.

DMR-BCT835

Kabelbokse med indbygget harddisc-recorder er ikke nogen nyhed i sig selv. Men Panasonic DMR-BCT835 tilbyder ved siden af harddisken også lagring på Blu-ray, og det er unikt. Boksen er desuden udstyret med 4K-opskalering, dobbelttuner, samt optagelse fra smartphones.

Den ret diskrete tv-højttaler SC-HTE80 er beregnet til at stå under fjernsynet, hvorfra den pumper 120 W ud. Der er integreret subwoofer, HDMI-tilkobling og Bluetooth-streaming.

Den bærbare Bluetooth-højttaler SC-NA30 er udstyret med et ordentligt batteri, som klarer 20 timers afspilning. Faktisk har den så så megen batterikapacitet, at den kan dele ud af den – og oplade din smartphone via USB.

Lillebror SC-NA10 har lige så lang batteritid og kan også oplade din mobil. Den er lidt mindre i formatet, og man kan få hylstre i forskellige farver til den.

Lumix GX7 et et af vore favoritkameraer, hvilket du kan læse om i den kommende test i oktober-nummeret af Lyd & Billede. Billederne her er faktisk taget med netop dette kamera.

Ikke helt så spritny, men lige så imponerende er superzoom-kameraet DMC-FZ27EP, som har mageløse 60x zoom. Ekstreme nærbilleder til folket!

Les videre
Exit mobile version