Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hårdfør dock til iPhone og iPad Mini

Er dette den mest hårdføre og højspillende iPod-dock? Det mener i hvert fald producenten Mitek, som ellers specialiserer sig i tungt bilstereo.

Skrevet af / 07/09/2013 - 12:10
Hårdfør dock til iPhone og iPad Mini

Mitek, som mest er kendt for bilstereo under navnet MTX, har nu kastet sig over musikudstyr til hjemmebrug. Men udstyret bærer et robust præg af firmaets baggrund. På IFA kunne de præsentere, hvad de selv mener er vendens mest solide og højtspillende dock til iPhone og iPad. Med en vægt på 10 kg, overflade i 5 mm aluminium og en samlet indbyggede digitale forstærker på i alt 160 W RMS, er der sandsynligvis et vist hold i påstanden, så længe den sammenlignes med “civile” docks. I den åbne klasse for ubegrænset effekt, størrelse og pris vinder Behringers 10.000 watts iNuke Boom-dock stadig.

Hvordan den lyder, var det umuligt at danne sig et nærmere indtryk af, midt mellem hundreder af stande med høj musik. Men den kunne i hvert fald trænge igennem baggrundsstrøjen på en lovende måde.

Der er seks højttalerenheder i boksen, hver med sin egen forstærker. Man kan docke en iPhone 5 eller en iPad Mini på toppen af boksen. Andre enheder kan tilsluttes via Lighning eller AirPlay.

Prisen på iT1air-docken bliver 599 Euro ( ca. 4.500 kr.)

SONY DSC
Mitek laver fortrinsvis bilstereo i den tungere ende.

Mitek Europe

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top