Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Blikfang, booth-babes, bas – og badepiger

Se mig! Der er kamp om opmærksomheden på verdens største elektroniske gedemarked.

Skrevet af / 07/09/2013 - 13:53
Blikfang, booth-babes, bas – og badepiger

Med tusindvis af udstillere, fordelt på 26 haller, flere af dem endda i tre etager, er kampen om opmærksomheden stor på IFA. Og er man ikke Sony, Samsung eller LG, som kan brøste sig med kæmpestande og stor forhåndsforventning fra publikum, så er det let at bliver overset i mængden.

SONY DSC

Høj musik, potente biler og letpåklædte boothbabes er klassiske midler til at skaffe opmærksomhed. På Texets stand kunne man finde billige, og ganske interessante android-telefoner til især det russiske marked. Men det, som fik den største opmærksomhed var kombinationen af biler og kvinder samme sted.

SONY DSC

Tyske Magnat trak opmærksomhed med masser af bas, masser af blåt lys og de største fælge, jeg har set skruet på en Chervrolet Camaro.

SONY DSC

Hos Nilox, som laver actionkameraer og anden elektronik til udendørssport, mente man, at den bedste måde at demonstrere firmaets vandtætte MP3-spiller, var at slæbe et spa-bad ind på standen og sætte en bikini-babe til at demonstrere den. På messens tredje dag så hun nu ud til at kede sig bravt i bassinet.

SONY DSC

House of Marley, som ejes af en af Bob Marleys sønner, og som tilbyder hovedtelefoner og bærbare musiksystemer i naturmaterialer, fik dog flest forespørgsler på et sæt meget usædvanlige højttalere. De var imidlertid slet ikke på programmet, da de var medbragt af den DJ, som leverede musik til standen.

SONY DSC

 

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top