Nyhed

Streaming, DAC og SACD-afspilning

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.

Mark Levinson var på et tidspunkt ved at sande til i interne problemer og aldrende produkter, men de seneste år har de ryddet op og fået kreativiteten tilbage. Bl.a. fremviste de deres første pladespiller i 2017.

På CES-messen i Las Vegas for nylig viste de så Mark Levinson No. 5101 igen, som vi første gang så på High End 2019 i München. Der er tale om en SACD-afspiller med indbygget trådløs netværks-streaming samt digitalkonverter. En slags 3-i-1-løsning for dem, der stadig spiller CD’er og gerne vil have musik-streaming oveni.

Den ligner den fremragende Technics-afspiller SL-G700, som vi testede for nylig, men da den hedder Mark Levinson, stiller den op i en tungere vægtklasse.

Med den kan man streame musik over netværket enten kablet via Ethernet eller med Wi-Fi, og afspilleren har digitalindgange til eksterne digitale lydkilder.

(Foto: Mark Levinson)

Indeni sidder en ESS PRO Saber 32 bit digitalkonverter, der behandler signalet fra den ene koaksiale eller optiske S/PDIF-indgang, alternativt USB for højopløste lydfiler i PCM (24 bit/192 kHz).

No. 5101 understøtter også afspilning af formaterne FLAC, WAV, AIFF, OGG, MP3, AAC og WMA fra en NAS-harddisk og streaming af musikbiblioteket over netværket. Og selvfølgelig kan den spille både CD’er og SACD’er.

Mark Levinson No. 5101 kommer til salg i første kvartal i år til en anslået pris omkring 6.000-6.500 euro.

(Foto: Mark Levinson)
Les videre
Exit mobile version