Nyhed

PC’er til Mac-brugerne

Acer satser på de kreative computerbrugere. Dem, der oftest har en Mac i tasken eller på skrivebordet.

Acer Concept D 700 er beregnet til grafiske eksperter. (Foto: Acer)

Acers Concept D-serie henvender sig til kreative professionelle, som grafikere, 3D-animatorer og filmfolk. Kunder, som ikke mindst Apple har haft held til at tiltrække.

Serien havde premiere i New York i fjor, men på CES-messen, som er i gang i Las Vegas, er den kreative familie blevet udvidet med nye medlemmer.

Acer Concept D 7 Ezel. 4K-touchskærmen fungerer som lærred, og der medfølger en tegnepen fra Wacom. (Foto: Acer)

ConceptD 7 Ezel er en serie af bærbare computere med en “lærred” i form af en 4K-touchskærm, der kan drejes og roteres i fem forskellige stillinger. Maskinerne kan købes med tunge grafikkort fra Nvidias professionelle Quadro RTX-serie.

Maskinerne udnytter Acers Ezel-hængsel, som gør computerne fleksible til mange arbejdsscenarier: Delingstilstand, vandret tilstand, lodret tilstand, tablettilstand eller præsentationstilstand.

Acer Concept D 700 er beregnet til grafiske eksperter. (Foto: Acer)

Skrivebordsmodellen Concept D 700 henvender sig til filmskabere, animatorer og tekniske tegnere. Den kommer med op til Intel Xeon-processor, og er udstyret med Nvidia Quadro RTX 4000-grafikkort. Den har op til 64 GB 4x DIMM 2666 MHz DDR4 RAM.

Priserne på ConceptD-modellerne er ikke kendt endnu, men så kraftig hardware får man ikke for småpenge..

Lidt mindre velbeslåede kreative kan også finde arbejdsredskaber blandt CES-nyhederne. Spin 3 og Spin 5 er 2-i-1-computere med tegnemuligheder. Pennen her er Acers egen, men teknologien er hentet hos tegnepladeeksperten Wacom.

Acer Spin 3. (Foto: Acer)

Acer Spin 5 har en 13,5-tommers 2K-touchskærm. Den lidt billigere Spin 3 har en 14″ Full HD-touchskærm. Begge leveres med en Acer Active Stylus, der anvender Wacom AES (aktivt elektrostatisk)-teknologi, der understøtter 4.096.

Acer Spin 5 og Spin 3 er udstyret med op til 10. generations Intel Core i7-processor og integreret grafikkort. Spin-maskinerne er tilgængelige fra februar, og priserne begynder lige under 7.000 kr for Spin 3 og 8.500 kr for Spin 5.

Les videre
Exit mobile version