Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nye udendørsprodukter fra Philips Hue

Bruger du mere tid i haven eller på terrassen end inden døre, er der nu gode nyheder fra Philips Hue.

Skrevet af / 08/01/2020 - 14:55
Nye udendørsprodukter fra Philips Hue

Allerede på sidste års CES-messe havde Philips Hue nyheder til udendørsbelysning på programmet. Dengang var det en ny udendørs bevægelsessensor, som var i fokus, mens Signify, firmaet bag Philips Hue, i år bl.a. har lavspændingslamper til udendørs brug med til Las Vegas.

De nye lavvolt-produkter må du selv montere, og man behøver således ikke at involvere en autoriseret elektriker. Der kommer bl.a. lavspændingsudgaver af to populære Philips Hue udendørsprodukter, væglamperne Impress og Econic, ligesom Philips Hue Lily udendørsspot kommer i en XL-version, der kan oplyse husmuren eller træer i haven.

Philips Hue Lily XL kan købes fra slutningen af januar til en vejledende pris på 1.099 kroner, mens Philips Hue Impress kommer til at koste 999 kroner. Vi har desværre endnu ingen yderligere oplysninger om Philips Hue Econic.

Den nye lavvolt-udgave af Philips Hue Lily XL er tilgængelig fra slutningen af januar. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Herudover har Signify en række mere traditionelle udendørsprodukter med på messen. De skal alle monteres af en professionel elektriker, hvilket selvfølgelig gør den samlede pris noget højere end for de førnævnte lavvolts-lamper.

Det drejer sig bl.a. om Philips Hue Appear, Attract, Daylo, Nyro og Resonate, der alle kommer til salg i slutningen af januar til priser mellem 899 og 1.099 kroner. Eneste undtagelse af Philips Hue Nyro, som først kommer i slutningen af april til en vejledende udsalgspris på 849 kroner.

Godt nyt for ejere af Philips Hue Play HDMI Sync Box

Signify har dog også en god nyhed med til dem af os, som hellere sidder indenfor foran fjernsynet.

Brugere af Philips Hue HDMI Sync Box, der kan kobles til dit TV og simulerer Ambilight belysning ved at sende farvesignalerne videre til kompatible Philips Hue-lamper og -pærer, får nu lettere ved at styre belysningen.

Via en opdatering af boksens software, der bliver tilgængelig i løbet af april, vil man nemlig kunne styre Play HDMI Sync Box med stemmen via både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri. Det vil også blive muligt bl.a. at tænde og slukke for boksen med sin normale infrarøde TV-fjernbetjening.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Seriøs pladespiller du har råd til

Creative-soundbar med Atmos og S-XFi

Billigere Wi-Fi 6 fra Netgear

Kommer til sommer

Bedre lyd med rumkorrektion

VIDEO: Her prøver vi den første smartphone med usynligt kamera

Syg fremtidsbil fra Mercedes

VIDEO: Elbil med storslået underholdningssystem

Acer vil sælge PC'er til Mac-brugerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptop

Asus sætter hastighedsrekord på gaming-skærme

0
Lyd & Billede
Scroll to Top