Nyhed

Hvor er min PC henne?

HP-bærbar med 5G og indbygget sporing, der advarer dig, inden den forsvinder i horisonten.

Hvor pokker lagde jeg nu PC’en?

Hvis der er tale om en stationær gaming-computer, er spørgsmålet i reglen nemt besvaret. Men er der tale om en superkompakt ultrabook-notebook, kan det være svært at opklare, hvor den uundværlige elektronik gemmer sig. Så meget mere, når man tager den med sig over alt.

Det spørgsmål har HP fundet en løsning på. HP Elite Dragonfly, der er en af de mange PC’er, som firmaet viser på CES 2020 i Las Vegas i denne uge, har indbygget sporing i form af Tile. Tile har specialiseret sig i at gøre alle slags gadgets lette at finde. Almindeligvis ved hjælp af smarte “brikker”, der kan monteres på de ting, der typisk bliver væk. Men i dette tilfælde er teknologien indbygget i computeren og betyder blandt andet, at du bliver advaret, når du er i gang med at glemme computeren i taxien, i baren eller på flyet.

Blandt andre fordele kan fremhæves support for 5G, som – engang i fremtiden – lover os hurtig forbindelse overalt. Skærmen har også “HP Sure View Reflect”, så din sidemand ikke kan følge med i, hvilke websider du egentlig sidder og kigger på under mødet.

Og så kan du bruge den med grøn samvittighed. Elite Dragonfly er verdens første notebook lavet med plastmateriale udvundet fra havet. Og mere end 82 % af de mekaniske dele fremstillet af genanvendte materialer.

Vi har ikke fået en dansk pris endnu, men et forsigtigt gæt er ca. 15.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version