Nyhed

Arlo lancerer nyt overvågningskamera med indbygget projektør

Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser op i mørket med kraftige LED'er og 2K-opløsning.

(Foto: Arlo)

Arlos nye overvågningskamera med indbygget projektør bygger på Arlo Pro 3, som vi netop har testet, men udvider funktionaliteten med indbyggede meget kraftige LED’er, som kan oplyse et stort område, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Præcis som det almindelige Arlo Pro 3 kommer Flodlight-versionen bl.a. med sirene, 160° synsvinkel, 2-vejs audio, nattesyn, bevægelsessensor og 2K HDR-video.

Arlo blev nomineret til en CES 2020 Innovation Award for Pro 3 Floodlight-kameraet. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Kameraet er desuden udstyret med funktioner, der evner at identificere og advare om, præcis hvem eller hvad der bevæger sig uden for brugerens hjem. Bl.a. kan man selv tilpasse projektørernes lysfølsomhed, og kameraet sørger for optimal billedkvalitet, selv om et givent område er kraftigt oplyst.

Arlo Pro 3 Floodlight byder også på tre forskellige belysningsmønstre – konstant, blinkende og pulserende – hvilket brugeren enten kan styre manuelt eller indstille på forhånd via automatisering.

(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Det nye kamera kommer i butikkerne i de nordiske lande i løbet af foråret. En vejledende udsalgspris kender vi endnu ikke.

Les videre
Exit mobile version