Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Philips vil lege med Razer

De smarte Philips HUE-pærer er med på narrestreger. Samarbejdet betyder, at du kan få stemningsbelysning til dine spil.

Skrevet af / 09/01/2018 - 20:08
Philips vil lege med Razer

Philips og Razer har i dag annonceret et samarbejde, der skal give dig endnu mere indlevelse i dine spil. Det handler om stemningsbelysning og lyseffekter, der række langt ud over computerskærmen. Helt konkret handler det om, at gamere skal kunne synkronisere deres Philips Hue-lyskilder med Razers Chroma-aktiverede enheder ssåom bærbare computere, tastaturer, mus og musemåtter. Spiludviklere vil kunne skabe lyseffekter, der ændrer sig dynamisk under spillet. Det findes allerede i flere spil, blandt dem Overwatch og Quake Champions.

For at få elektronikken til at spille (undskyld!) sammen skal man have en Philips Hue V2 bridge og selvfølgelig et antal intelligente Hue-pærer. På Razer-siden skal man opdatere spilstyringssoftwaren Razer Synapse.

Razer Chroma er verdens største lys-økosystem til spiludstyr, og med Philips Hue transformerer vi spiloplevelsen i hjemmet,” siger Razers CEO, Min-Liang Tan.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top