Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Smart-uret som du slipper for at oplade

Cogito FIT kommer i tre udgaver og i en lang række farver, og du behøver ikke oplade det.

Skrevet af / 07/01/2015 - 10:30
Smart-uret som du slipper for at oplade

De fleste smart-ure kan, ligesom smartphones, kun køre en dag eller to på en opladning – og det er ikke særlig smart. Men sådan er det ikke hos Cogito, hvis smart-ure ikke konstant er koblet til mobilen. De har heller ikke strømkrævende skærme, men så kan man indvende at de på den anden side heller ikke er særlig smarte: Du kan ikke tage billeder med dem eller ringe. Det kan du heller ikke med Cogitos nyeste, Fit, som kommer i tre versioner, og (efter behov) er koblet til mobilen via Bluetooth.

I stedet fungerer uret som et meddelelsescenter. Bag de analoge visere er små felter, som lyser op for at fortælle dig, at du har en SMS, e-mail, Facebook-svar, eller at nogen ringer. Fit er også et træningsur med aktivitetslogging, som du kan overføre til smartphone.

COGITO-FIT-runner

Cogito Fit kommer i tre varianter – Sporty, Executive, Luxe, og i flere farver, til priser startende så lavt som USD 99. Uret bruger knappecellebatterier, og er vandtæt ned til 100 meter.

De vil kunne købes på Cogitos webside i andet kvartal af 2015.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top